9 Μαΐ 2017

ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ FAST FORWARD FESTIVAL!

Έως το Σιλό του Πειραιά κατεβαίνει και περιδιαβαίνει στα στενά και τις κρυμμένες πλατείες της Δραπετσώνας το 4ο Fast Forward Festival!



Καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο μιλούν για την έννοια του σπιτιού, της εκδίωξης, της μετανάστευσης, μέσα από 9 projects στην αιχμή της πρωτοπορίας. Το FFF χτυπά για 13 ημέρες, επανακτώντας ευφάνταστα δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους στο κέντρο της Αθήνας και την περιοχή του Πειραιά.

Ο Akira Takayama με το έργο του Piraeus / Heterotropia μας προσκαλεί να "παρασυρθούμε σε ένα περιπατητικό θέαμα-εμπειρία, σε μια εκ νέου ανακάλυψη του Πειραιά και της μακραίωνης προσφυγικής ιστορίας του, μέσα από smartphones, apps και νέους πολιτισμικούς χάρτες''. Παράλληλα ο Hikaru Fujii με το video art Piraeus / Heterochronia μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε ''αισθανόμενοι όλους τους διαφορετικούς χρόνους –το χρόνο της ετερότητας, το χρόνο των ίδιων των θεατών και τον πραγματικό χρόνο που περνάει– να διασταυρώνονται''.

Με σημεία εκκίνησης το Καφέ Janeiro (Σταδίου & Πλατεία Ομονοίας -εντός της στοάς) και το Πλωτό Μουσείο “Hellas Liberty” (Πύλη Ε2, Ακτή Βασιλειάδη, Πειραιάς) από τις 2 έως τις 14 Μαϊου θα έχουμε την ευκαιρία για μια διαφορετική βόλτα στο λιμάνι του Πειραιά και τη Δραπετσώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Στέγης:

http://www.sgt.gr/gre/SPG1801/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ