26 Μαΐ 2017

Τσάπας στον ΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε Α1, σε δέκα μέρες θα ξέρουμε τι θα κάνουμε»

Ο διοικητικός ηγέτης του Φάρου Κερατσινίου τόνισε στην εκπομπή των Τόλη Κοτζιά και Σταύρου Χονδροθύμιου πως χρειάζεται
βελτίωση στο γήπεδο και πως πρέπει να βοηθήσουν και άλλοι παράγοντες οικονομικά, αλλιώς ίσως χρειαστεί να γίνει συγχώνευση, θεωρεί άδικα τα παράπονα του Ηρακλή για τη διαιτησία και πως ο Πανιώνιος ανέβηκε δίκαια ως πρωταθλητής.

Αναλυτικά:

«Στον αγώνα στη Θεσσαλονίκη βάλαμε τις βάσεις για την άνοδο το περασμένο Σάββατο και την Τετάρτη ολοκληρώσαμε τη δουλειά στο Κερατσίνι».«Συνεχίζουν το βιολί τους στον Ηρακλή, δεν ήθελα να ασχοληθώ αρχικά, όμως οι δηλώσεις τους δεν είναι σωστές, έκαναν καταπληκτική πορεία στην κανονική περίοδο, όμως είχαν τέσσερις "καθαρές" ήττες και εκεί δεν τους έφταιγε η διαιτησία, "γύρισαν" ένα ματς είκοσι πόντους πίσω. Ήταν καλή η διαιτησία στο ματς της Τετάρτης και νικήσαμε δίκαια, ο πρόεδρος δεν ξέρει από μπάσκετ και λέει ότι του λένε να πει οι πιο γνώστες. Ας ασχοληθούν με την ομάδα τους.

«Ο Αλεξανδρής περίμενα να είναι πιο μαζεμένος στις δηλώσεις του και θα πρέπει να ασχολούμαστε με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές».

«Ο Πανιώνιος ήταν δίκαια ο πρωταθλητής, ήταν η σταθερότερη ομάδα, παρά το γεγονός πως βρέθηκε και δεύτερος, βρήκε το κουράγιο να επανέλθει και νίκησε το καθοριστικό ματς με τον Δούκα την τελευταία αγωνιστική και ανέβηκε».

«Ο Φάρος θέλει να αγωνιστεί στην Α1, σε δέκα μέρες θα ξέρουμε τι θα κάνουμε, χρειάζονται να γίνουν βελτιώσεις στο γήπεδο, στις πίσω κερκίδες, να γίνουν δημοσιογραφικά και θέματα ασφαλείας και να βελτιωθούν οι μπασκέτες. Αν δε γίνουν αυτά, δεν ξέρω τι θα κάνουμε, χρειάζεται να βοηθήσουν και άλλοι παράγοντες, αλλιώς θα κοιτάξουμε μήπως γίνει κάποια συγχώνευση με ομάδες που θέλουν να αγωνιστούν στην Α1».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...