28 Μαΐ 2017

Τουρνουά ποδοσφαίρου Special Olympics στο Ρέντη! (pic)

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 17ης ευρωπαϊκής εβδομάδας ποδοσφαίρου Special Olympics, η ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τα Special Olympics Hellas διοργανώνουν τη Δευτέρα 29 Μαΐου και την Τρίτη, 30 Μαΐου στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Ρέντη, τουρνουά ποδοσφαίρου Special Olympics 7x7 και Aγώνων Unified, με τη συμμετοχή πολλών αθλητών του, δίνοντας την ευκαιρίες στους αθλητές Special Olympics να συνυπάρξουν με αυτούς που θαυμάζουν στα γήπεδα.

Στο υουρνουά θα μετάσχει και η ομάδα του προγράμματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός «Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό», που αποτελείται από παιδιά ειδικών σχολείων του Θρύλου και άλλες ομάδες από τα Special Olympics Hellas.

Οι αθλητές μαζί με τους προπονητές τους θα έχουν την ευκαιρία να στείλουν ένα ξεχωριστό μήνυμα προς όλους αλλά και να χειροκροτηθούν από τους θεατών των σπουδαίων αγώνων.

Η 17η ευρωπαϊκή εβδομάδα ποδοσφαίρου Special Olympics πραγματοποιείται από 27 Μαΐου έως 4 Ιουνίου 2017, σε συνεργασία με την UEFA, τριανταεπτά (37) Εθνικές Ομοσπονδίες Ποδοσφαίρου καθώς και εκατόν είκοσι (120) ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε όλη την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ