10 Μαΐ 2017

Survivor εναντίον Eurovision: Ποιος κέρδισε την μάχη της τηλεθέασης;

Το Survivor έδωσε χθες ένα πολύ δύσκολο τεστ απέναντι στον ημιτελικό της Eurovision, που στο παρελθόν έχει σπάσει αρκετά ρεκόρ. Χθες, στον ημιτελικό συμμετείχε και η Ελλάδα, που τελικά κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Η Demy πέρασε στον τελικό και προφανώς το ενδιαφέρον αυξάνεται για τη Eurovision, ωστόσο απέναντι, το Survivor είχε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο με πολλές εντάσεις, νεύρα και φωνές.

Τα πρώτα στοιχεία από την τηλεθέαση δείχνουν ότι ξεκάθαρος νικητής είναι το Survivor του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Οικονόμου στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού τα στοιχεία που φτάνουν δείχνουν πως το Survivor χτύπησε κόκκινο στην τηλεθέαση, κάνοντας ποσοστό έως και 57% στο γενικό σύνολο. Στην απέναντι πλευρά η ΕΡΤ με τη Eurovision και τον πρώτο ημιτελικό έκανε νούμερα που έφτασαν το 14%.

Η Ελλάδα με την Demy και το This Is Love πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision 2017 και πέρασε στο τελικό που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο. Ο Hovig με εξαιρετική ερμηνεία έδωσε το εισιτήριο και στην Κύπρο. Άλλες 8 χώρες συμπλήρωσαν την δεκάδα που θα δώσει τη μεγάλη μάχη σε τέσσερις μέρες στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ