11 Ιουν 2017

Α1 Γυναικών : Προς Κερατσίνι ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το γυναικείο τμήμα του μπασκετικού Ολυμπιακού έχει στα... σκαριά μετακόμιση από το κλειστό της Γλυφάδας σε αυτό του Κερατσινίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χτίσει τη δική τους κυριαρχία στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ, συνεχίζοντας ουσιαστικά την παράδοση που είχε αρχίσει το Ελληνικό, το οποίο απορρόφησε πριν από δύο χρόνια ο Ολυμπιακός.


Οι νταμπλούχες Ελλάδας έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και έχουν ανακοινώσει την απόκτηση τριών παικτριών (Μακόλι, Σπυριδοπούλου, Μάζιτς) που θα ενισχύσουν το ρόστερ της Ελένης Καπογιάννη. Ωστόσο, στο πλάνο για την επόμενη χρονιά υπάρχει και κάτι που δεν αφορά αμιγώς το αγωνιστικό κομμάτι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sdna.gr, ο Ολυμπιακός οδεύει προς... μετακόμιση, αφού προτίθεται να αφήσει το κλειστό της Γλυφάδας και να αποκτήσει νέα «στέγη», το «Παντελής Νικολαϊδης» στο Κερατσίνι. Ουσιαστικά, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να στεγάσουν τις προσπάθειές της κάπου στην καρδιά του Πειραιά προκειμένου να προσελκύσουν κόσμο καθώς η προσέλευση φέτος και πέρυσι ήταν απογοητευτική, στη Γλυφάδα. Μάλιστα, το γήπεδο του Κερατσινίου «έπαιζε» και όταν είχε ολοκληρωθεί η απορρόφηση του Ελληνικού από τους «ερυθρολεύκους».

Η συμφωνία αναμένεται να «κλειδώσει» με ραντεβού που θα έχει στις αρχές της εβδομάδας ο Γιάννης Μώραλης με τον δήμαρχο της περιοχής, Χρήστο Βρεττάκο. Αξίζει να σημειωθεί πως, αν η μετακόμιση ολοκληρωθεί, τότε ο Ολυμπιακός θα πάρει κλειδάριθμο, ώστε να παίζει εναλλάξ με τον νεοφώτιστο Φάρο Κερατσινίου στο κλειστό της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ