28 Ιουν 2017

Βρέθηκε σώος ο 75χρονος απο το Κερατσίνι

Η περιπέτεια του κ.Rezo Khosroshvili έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.
Ο κ. Khosroshvili, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 75χρονος χάθηκε το πρωί της 23/06/2017, όταν έφυγε από την οικία του στο Κερατσίνι, για να πετάξει τα σκουπίδια και να πάει και μία βόλτα, αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 24/06/2017, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το πρωί της 26/06/2017 κλήση για την ανεύρεσή του. Ο αγνοούμενος, εντοπίστηκε από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή της Νίκαιας. Ο κ. Rezo μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο της περιοχής και έχει και πάλι κοντά του την οικογένειά του.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.
http://www.pireaspiraeus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ