1 Ιουν 2017

«Αγαπώ την αγορά μου» στην Ιχθυόσκαλα Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στη μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Α.Ε., στην Ιχθυόσκαλα Πειραιά, «Αγαπώ την Αγορά μου 2017», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2017».
Η γιορτή περιλάμβανε δωρεάν ψάρι και κρασί, παραδοσιακούς χορούς, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και μουσικοχορευτικά δρώμενα, επίσκεψη σε εκθετήριο αλιευμάτων, μαθήματα ερασιτεχνικού ψαρέματος από επαγγελματίες ψαράδες, ζωγραφική για παιδιά, ψάρεμα για παιδιά στο ντόκο της Ιχθυόσκαλας, μαθήματα πρώτων βοηθειών από ναυαγοσώστες.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην Ιχθυόσκαλα Πειραιά, όπου διοργανώνεται για ακόμη μια χρονιά από τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2017» η μεγάλη γιορτή, με αναφορά στη θάλασσα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την απήχηση που έχει αυτή η εκδήλωση. Ο κόσμος απολαμβάνει φαγητό και κρασί, διασκεδάζει. Παράλληλα τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της θάλασσας, ζωγραφίζουν, χαμογελούν. Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές και να τους ευχαριστήσω για τη συμμετοχή στις «Ημέρες Θάλασσας», καθώς και για την προσπάθεια που κατέβαλαν, έτσι ώστε ο κόσμος να έρθει στην Ιχθυόσκαλα Πειραιά, να «αγκαλιάσει» αυτή την εκδήλωση και να περάσει όμορφα. Να είστε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ