9 Ιουν 2017

Γερή «μπάζα» έκαναν ληστές στον Πειραιά – Δείτε τι συνέβη

Την τύχη τους έκαναν ληστές στον Πειραιά, αφού από δύο διαφορετικές περιπτώσεις απέσπασαν συνολικά το ποσό των 30.000€.
Συγκεκριμένα, δύο άτομα με την απειλή πιστολιού και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν «με το καλημέρα» σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη συμβολή των οδών Φιλικής Εταιρείας και Δημητρίου Ράλλη στην Καλλίπολη.

Οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 14.000€ και διέφυγαν. Η μηχανή τους ήταν κλεμμένη ενώ κατά την προσπάθεια διαφυγή τους, σύμφωνα με μαρτυρίες, έπεσαν στο οδόστρωμα αλλά συνέχισαν την πορεία τους στα στενά του Πειραιά. Άμεσα, στο σημείο έσπευσαν 6 μηχανές ΔΙΑΣ αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους ληστές. Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής.

Οι αστυνομικοί, αρχικά, πήγαν να συνδέσουν την υπόθεση αυτή με ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ που έγινε την Κυριακή αλλά κατόπιν έρευνας προέκυψε ότι δεν ταυτίζονταν οι σωματότυποι των ληστών. Στην περίπτωση αυτή, το πρωί της Κυριακής που μας πέρασε, δυο άγνωστοι άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εισέβαλαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην 2ας Μεραρχίας. Με την απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν τόσο τον ιδιοκτήτη όσο και πελάτη του καταστήματος αποσπώντας περίπου το ποσό των 15.000€ από το ταμείο. Φεύγοντας, ο ένας από τους δύο ληστές, μάλιστα, πυροβόλησε με αποτέλεσμα να προκληθεί τρύπα σε κάδο σκουπιδιών και στα πλακάκια του δαπέδου. Στη συνέχεια, διέφυγαν με μηχανή άσπρου χρώματος προς άγνωστη κατεύθυνση. Να σημειωθεί, ότι το κατάστημα δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας ενώ οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο περισυνέλλεξαν θραύσματα από τον πυροβολισμό. Την υπόθεση αυτή ανέλαβε η Υπ/νση Ασφαλείας Πειραιά.
https://koinoniki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ