25 Ιουν 2017

Άγνωστος επιτίθεται σε γυναίκες στον Πειραιά - Πέντε επιθέσεις μέχρι στιγμής

    Επικίνδυνες διαστάσεις έχει πάρει η ιστορία που αποκάλυψε το se-skepseis.gr ,σχετικά με τις επιθέσεις αγνώστου ηλικίας 25-35 ετών .




    Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει ύψος γύρω στο 1,75 με 1,80 ,μελαχρινός ,αξύριστος, δέρμα άσπρου χρώματος,και κυκλοφορεί με παπάκι .Τις επιθέσεις μέχρι στιγμής τις έχει κάνει απογευματινές ώρες και δυστυχώς το θράσος του δε παραμένει σε μια γειτονιά.

    Χαρακτηριστικά το se-skepseis.gr, αναφέρει τις παρακάτω καταγεγραμμένες επιθέσεις, 5(!!)στον αριθμό :
    Το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ στο Φάληρο. Μία νεαρή γυναίκα, 30 ετών, δέχτηκε επίθεση από τον δράστη καθώς περπατούσε στο δρόμο, γύρω στις 18:30. Ο οποίος την ακινητοποίησε και την θώπευσε στο στήθος και τα οπίσθια.
    Δεύτερο περιστατικό ο ίδιος άντρας επιτέθηκε σε 25χρονη στην περιοχή της Καστέλλας. Η ώρα ήταν γύρω στις 21:00 και η κοπέλα έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας της. Ο δράστης την έσπρωξε και μπήκε μαζί της στην είσοδο όπου την κράτησε για να την φιλήσει στο στόμα παρά τη θέληση της.
    Το τρίτο έλαβε χώρα στην οδό Ανδρούτσου, όπου ο δράστης είχε πάρει κατά πόδας μία 40χρονη γυναίκα, η οποία ευτυχώς τον αντιλήφθηκε έγκαιρα και πρόλαβε να ξεφύγει της όποιας παρενόχλησης αλλά το ανέφαιρε στην αστυνομία
    Τέταρτο περιστατικό. Θύμα ήταν μια 15χρονη που της επιτέθηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας της, στην περιοχή πίσω από την εκκλησία της Ευαγγελίστριας. Εκεί άρπαξε την ανήλικη από τον λαιμό με σκοπό να την ακινητοποιήσε και την θώπευσε στο στήθος.
    Πέμπτο περιστατικό , την ίδια μέρα με το τέταρτο λίγες ώρες αργότερα, απομόνωσε μία φοιτήτρια σε ασανσέρ σε κοντινή τοποθεσία και την φίλησε στο στόμα παρά τη θέληση της όπως έχει αναφερθεί και άλλα περιστατικά
    .





    Βρες το καλύτερο Ξενοδοχείο στην καλύτερη τιμή της αγοράς!


    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Recent Posts Widget

    ΝΙΚΑΙΑ

    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ