1 Ιουν 2017

Κορυδαλλός : Ετήσια γιορτή δημιουργικών ομάδων των τμημάτων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση παρουσίασης των ομαδικών δραστηριοτήτων των Τμημάτων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού.
Στα τμήματα λειτουργούν κάτω από την επίβλεψη έμπειρων και εξειδικευμένων επιμορφωτών ομάδες δραστηριοτήτων και ενδιαφερόντων, χορωδίας, παραδοσιακών χορών, γυμναστικής χορογραφίας- χοροκίνησης και γυμναστικής.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η άσκηση κοινωνικής πολιτικής, αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή, ενώ συνεχάρη τα μέλη των ομάδων γιατί με τη συμμετοχή και τη ζωντάνια τους αποτελούν παράδειγμα ζωντάνιας, δύναμης και θετικής παρουσίας στα δρώμενα της πόλης. Ανακοίνωσε επίσης, ότι το επόμενο διάστημα θα μεταφερθεί σε νέο χώρο το 5ο ΚΑΠΗ, που στεγάζεται σήμερα στο Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Τρίτης Ηλικίας, Ηλίας Κοσμίδης, ο οποίος ανέφερε ότι τα έξι τμήματα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων που λειτουργούν σε όλες τις γειτονιές,

προσφέρουν δημιουργική διέξοδο σε εκατοντάδες δημότες της Τρίτης Ηλικίας, σε μια εποχή που την έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
Το σθένος ψυχής, ζωντάνιας και αγάπης για τη ζωή χειροκρότησαν, ανάμεσα σε πολύ κόσμο, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Διακάτου, Ελευθερία Κωτσίδου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Μιχάλης Λώνας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Γερακάρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μελάς, Νίκος Χουρσαλάς και Αλέξης Θανόπουλος. Παρόντες σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και οι εθελοντές- διασώστες της ΕΔΟΚ, πρόθυμοι να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους σε κάθε έκτακτη ανάγκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ