12 Ιουν 2017

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ FASHION SHOW ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ OPEN MALL PIRAEUS

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επίδειξη Μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, υπό την αιγίδα του Δήμου
Πειραιά και σε συνεργασία με την εταιρεία «Avalon Web and Media», την Παρασκευή 9 Ιουνίου στον κατάμεστο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Στο κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα εντυπωσιακό Fashion Show, που έδωσε μια ξεχωριστή νότα χαράς στην αγορά του Πειραιά, οι επισκέπτες απόλαυσαν τις προτάσεις των  πειραϊκών καταστημάτων για τις πιο σημαντικές τάσεις της καλοκαιρινής κολεξιόν στα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα και αξεσουάρ. Παρουσιάστριες της βραδιάς ήταν οι λαμπερές κυρίες Ν. Θάνου και Μ. Ρασιά, που με πολύ καλή διάθεση υποδέχτηκαν τον κόσμο δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.
Στην  εκδήλωση, που πρόσφερε ένα υψηλό αποτέλεσμα από αισθητικής, μουσικής και καλλιτεχνικής άποψης, το παρών έδωσαν Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Γ. Μπενέτος, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Πειραιά, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Συλλόγων φορέων και φυσικά πλήθος κόσμου.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι η λαμπερή εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσική, εκπλήξεις, χορευτικά και στηρίχθηκε από πολλούς χορηγούς, ενώ στόχος της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι να γίνει θεσμός για τον Πειραιά και τα καταστήματά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ