17 Ιουλ 2017

Η Γλυκερία συγκλόνισε στα «Λιπάσματα 2017»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή το βράδυ, στο θεατράκι των Λιπασμάτων συναυλία της Γλυκερίας με το γενικό τίτλο «Σμυρνέϊκο Μινόρε».


Η συναυλία, στην οποία για μια ακόμα φορά συμμετείχε πολύς κόσμος, είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Λιπάσματα 2017- Φεστιβάλ στη θάλασσα», που διοργανώνει, για πρώτη χρονιά, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, στο χώρο της ανάπλασης.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ικανοποίησε απόλυτα όλο τον κόσμο με «ένα μουσικό οδοιπορικό με ethnic χαρακτήρα, από τη θάλασσα της Σμύρνης έως την Κωνσταντινούπολη και το Βόσπορο».

Μαζί της εμφανίστηκε η διάσημη τουρκάλα τραγουδίστρια Dilek Koc. Γνωστή και από την ερμηνεία της στο soundtrack της ταινίας «Πολίτικη κουζίνα», η Dilek, εδώ και χρόνια εγκατεστημένη στην Ελλάδα, είναι γνώστης των παραδοσιακών και σύγχρονων τραγουδιών της κοινής μουσικής παράδοσης Ελλάδας Τουρκίας. Τη συντροφιά ολοκλήρωση η Αρετή Κετιμέ, λάτρης του παραδοσιακού τραγουδιού, η οποία πέρα από την γλυκύτατη φωνή της και τις συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες, καθιερώθηκε στο χώρο και για το μεγάλο ταλέντο της στο σαντούρι, που ξεκίνησε από ηλικία μόλις έξι ετών.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα με το εξής πρόγραμμα:
•    Την Τετάρτη 19 Ιουλίου, οι ActiveMember δίνουν μια συναυλία στις γειτονιές που μεγάλωσαν για μία συναυλία – διαμαρτυρία. Τραγουδάμε μαζί τους «για να φύγει το σκοτάδι από τις γειτονιές μας».
Ώρα έναρξης: 21.30
Πρόσβαση: Από ΗΣΑΠ Πειραιά, το τρόλεϊ 20 και το λεωφορείο 859, Στάση Δραπετσώνα.

•    Στις 20 Ιουλίου, στις 9.30 μ.μ., η Ματούλα Ζαμάνη και οι πιστοί της σωματοφύλακες συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες κάνοντας απόβαση στη Δραπετσώνα.

•    Την Παρασκευή 21 Ιουλίου μία ανατρεπτική συναυλία, με τους Nightstalker!  Μαζί τους οι Mr Highway Band και οι Empty Frame.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη

http://www.pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ