9 Αυγ 2017

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο φεστιβάλ «Λιπάσματα 2017»

Με τη μοναδική σκηνική παρουσία του θα ηλεκτρίσει και θα συγκινήσει το κοινό ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, o Βασίλης όσων τον ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια, έρχεται στα «Λιπάσματα 2017- Φεστιβάλ στη Θάλασσα», στη Δραπετσώνα, στήνοντας μια συναυλία γεμάτη ρυθμό και συγκίνηση.

Το πρόγραμμα επιλέγει τραγούδια που σημάδεψαν την 45χρονη πορεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο «Όλα Είναι Για Μας», σε μουσικές ενός από τους σημαντικότερους νέους συνθέτες, του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του επί είκοσι χρόνια συνεργάτη του, Οδυσσέα Ιωάννου.Είναι η τέταρτη ολοκληρωμένη δουλειά του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον Οδυσσέα Ιωάννου και η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Θέμη Καραμουρατίδη. Ένας ιδιαίτερος δίσκος που επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει το -έτσι κι αλλιώς- ισχυρό στίγμα του μεγάλου ερμηνευτή στην ελληνική δισκογραφία και στην σύγχρονη πραγματικότητα.

Ακούραστος, ρομαντικός, αιώνιος έφηβος, ο Βασίλης, ετοιμάζει ένα μουσικό ταξίδι, με τραγούδια για τον έρωτα, για τις ανθρώπινες σχέσεις, την κοινωνία, όσα αγαπάμε και όσα φοβόμαστε, όσα μας προβληματίζουν και όσα ελπίζουμε.

Η φωνή και τα τραγούδια του έχουν σημαδέψει τις ζωές εκατομμυρίων θαυμαστών του, που ανήκουν πια σε τέσσερις γενιές, ενώ η μοναδική του σκηνική παρουσία δεν έχει πάψει να ηλεκτρίζει και να συγκινεί ούτε μια στιγμή μέχρι σήμερα.

Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη.
Την Τετάρτη 30 Αυγούστου με ελεύθερη είσοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...