1 Αυγ 2017

Ξεκίνησε το Κερατσίνι....

Την πρώτη προπόνησή τους για τη νέα σεζόν έκαναν οι «ροσονέρι»

Το ταξίδι για τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (31/7) το Κερατσίνι. Στην πρώτη προπόνηση των «ροσονέρι» στο «Π. Σαλπέας» έδωσαν το παρών όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού που μαζί με τους «παλιούς» θα συνθέσουν το μείγμα της επιτυχίας για τη νέα χρονιά.

Αυτός που καλωσόρισε τους νέους παίκτες και τα… είπε με τους παλιούς ήταν ο πρόεδρος, Αντώνης Αραβαντινός, που παρουσίασε τους δύο γενικούς αρχηγούς κ.κ Μπαγδάτογλου και Χατζηαντωνίου ενώ στην ομιλία του τόνισε πως περιμένει από όλους να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του, ξεκαθαρίζοντας ότι παλαιοί και νέοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία τονίζοντας πως η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα επιστρέφοντας μετά από 14 χρόνια στη Γ’ Εθνική. Σε ανάλογο πνεύμα κινήθηκε και η ομιλία του προπονητή, Βασίλη Σπάθα που παρουσίασε και το νέο γυμναστή, Πέτρο Βοϊδονικόλα.

Ο Σπάθας ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις έχοντας σοβαρότητα και καθαρό μυαλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ