2 Οκτ 2017

Καταδικάστηκε με οχτώ μήνες φυλάκιση ο πρώην δήμαρχος Πειραιά

Πριν από λίγη ώρα το Β’ τριμελές Εφετείο Αθηνών καταδίκασε για δεύτερη φορά τον Βασίλη Μιχαλολιάκο επιβάλλοντας του ποινή φυλακίσεως 8 μηνών για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί καταθέσεως.

Θυμίζουμε πως η πολύκροτη αυτή υπόθεση που είχε συγκλονίσει όλο τον Πειραιά είχε ξεκινήσει το 2001 όταν ο κ. Μιχαλολιάκος είχε κατηγορήσει τον τότε συνυποψήφιό του στις βουλευτικές εκλογές, Πέτρο Μαντούβαλο, πως ήταν ο άνθρωπος ο οποίος οργάνωσε και εκτέλεσε την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του για να του πάρει τη βουλευτική έδρα.

Ο γνωστός νομικός και πρώην βουλευτής της Α΄ εκλογικής περιφέρειας Πειραιά Πέτρος Μαντουβαλός, όπως δήλωσε στο peiraiasnews.gr κατέφυγε από την πρώτη στιγμή στη δικαιοσύνη, προκειμένου να υπερασπιστεί την αθωότητα του στις κατηγορίες του κ. Μιχαλολιάκο. Έκτοτε έγιναν δύο δίκες για αυτή την υπόθεση, στην πρώτη υπήρξε καταδίκη 10 μηνών εις βάρος του κ. Μιχαλολιάκου, ενώ στη δεύτερη που τελείωσε σήμερα και μετά από πέντε ώρες συνεδρίας ο κ Μιχαλολιάκος καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση.

Το peiraiasnews.gr επικοινώνησε με τον κύριο Μαντούβαλο ο οποίος δήλωσε πως:

Από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκα δικαιοσύνη για τα προβλήματα που τεχνηέντως μου δημιούργησαν τα οποία και αντιμετώπισα με ευπρέπεια και υπομονή

Αισθάνομαι απολυτά δικαιωμένος. Διότι με αυτές τις αισχρά οργανωμένες πράξεις κινδύνευσα εγώ, η οικογένεια μου και η σταδιοδρομία μου.

Το μήνυμα που προέρχεται από τη Δικαιοσύνη είναι ισχυρό και σαφές είμαι αθώος και οργανωμένα πήγαν να με τιμωρήσουν και για αυτό και διαλυθήκαν.

peiraiasnews.gr





Βρες το καλύτερο Ξενοδοχείο στην καλύτερη τιμή της αγοράς!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ