13 Νοε 2017

Συνελήφθησαν Πακιστανοί για κατοχή και διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων στον Πειραιά

Συνελήφθησαν, τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, πέντε (5) υπήκοοι Πακιστάν για κατοχή και διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων. Συγκεκριμένα:

1. Την 28-10-2017, συνελήφθη στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, 23χρονος, διότι στην κατοχή του καθώς και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -9.020- πακέτα τσιγάρα και -693- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου.

2. Την 30-10-2017, συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), 38χρονος, διότι σε κατάστημα που κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -299- πακέτα τσιγάρα και -25- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καμινίων-Νέου Φαλήρου.

3. Την 5-11-2017, συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 28χρονος διότι κατελήφθη να αποθηκεύει σε εγκαταλελειμμένο κτίριο -200- πακέτα τσιγάρα και -25- συσκευασίες καπνού τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καμινίων-Νέου Φαλήρου.

4. Την 5-11-2017, συνελήφθησαν στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοσχάτου-Ταύρου, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 21 και 26 ετών, διότι κατελήφθησαν να μεταφέρουν -1.255- πακέτα τσιγάρα και -411- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ