8 Νοε 2017

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά συνήψε Mνημόνιο Συνεργασίας με το φροντιστήριο Ορόσημο Πειραιά.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά συνήψε Mνημόνιο Συνεργασίας με το φροντιστήριο Ορόσημο Πειραιά.
Οι υπεύθυνοι του φροντιστηρίου προσέφεραν μια σειρά σημαντικών εκπαιδευτικών παροχών στους μαθητές του Προγράμματος Διδακτικής Αλληλεγγύης, που υποστηρίζεται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.
Συγκεκριμένα, διέθεσαν σε όλους τους μαθητές Γυμνασίου του Προγράμματος Διδακτικής Αλληλεγγύης έντυπο υποστηρικτικό υλικό για όλα τα μαθήματα, καθώς και ψηφιακό υλικό μέσω της δωρεάν διάθεσης της εκπαιδευτικής πλατφόρμας τους «Κοινωνικό Ορόσημο».
Επίσης, ανέλαβαν την εθελοντική διδασκαλία κάποιων μαθημάτων σε εβδομαδιαία βάση.
Τέλος, στο πλαίσιο της προσπάθειας της ΚΟ.Δ.Ε.Π. για την επιβράβευση των αποφοίτων του Προγράμματος θα προσφέρουν σε αυτούς ένα σημαντικό αριθμό δωρεάν μαθημάτων για την απόκτηση πιστοποιητικού ECDL.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κυρία Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε:



«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του φροντιστηρίου Ορόσημο Πειραιά για την ευαισθησία που επιδεικνύουν, στηρίζοντας με μια σημαντική χορηγία τους μαθητές του Προγράμματος Διδακτική Αλληλεγγύη της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Κι αυτό γιατί, εκτός από το εκπαιδευτικό υλικό, θα συμβάλλουν εθελοντικά στη διδασκαλία μαθημάτων στη Διδακτική Αλληλεγγύη, μία ενέργεια πολύ σημαντική που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Τέτοιες πρωτοβουλίες, αποτελούν παράδειγμα και βοηθούν ώστε να ενισχύονται οι νέοι της πόλης μας με εφόδια στο μαθησιακό επίπεδο που θα τους χρησιμεύσουν στην ενήλικη ζωή τους.
Θα ήθελα να καλέσω φορείς, συλλόγους καθώς και ιδιώτες να ενισχύσουν με δωρεές και χορηγίες το σημαντικό έργο που επιτελείται στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. Οι δωρεές και οι χορηγίες συνδράμουν στην καθημερινή προσπάθειά μας, να συμπαραστεκόμαστε στους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη».



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ