2 Ιαν 2018

Δωρεάν Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για παιδιά από τον δήμο Πειραιά

Οι δωρεάν Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για παιδιά, που είχαν αναβληθεί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών,  θα πραγματοποιηθούν την
Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018, από τις 11:30 έως τις 14:30, στην Αγίου Ελευθερίου και Σερίφου καθώς και στην Παλαμηδίου και Παύλου Μελά (πεζόδρομος).



Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με μουσική, φουσκωτά παιχνίδια, Face painting και θα συμμετάσχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά θα πλαισιώσει τις εκδηλώσεις με εορταστικές μελωδίες.



Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Παλαμηδίου και Παύλου Μελά (πεζόδρομος)  | 11:30 -14:30

Άγιος Βασίλης, Face Painting,  Δημιουργικά Εργαστήρια, Φουσκωτά Παιχνίδια, Mega Lego, Γιγαντοχιονάνθρωπος -Γιγαντοτάρανδος.

Αγίου Ελευθερίου και Σερίφου | 11:30 -14:30

Διαδραστικά παιχνίδια, Δημιουργικά Εργαστήρια, Άγιος Βασίλης, Face Painting, Φουσκωτά Παιχνίδια, Επιτραπέζιο Ποδοσφαιράκι.



Σημειώνεται ότι τα τρία Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην πλατεία Κοραή, στην πλατεία Κανάρη και στην πλατεία Δωδεκανήσου στα Καμίνια, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για ατέλειωτο παιχνίδι με παγοδρόμιο, Carousel και πολλά διασκεδαστικά Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ