5 Απρ 2014

Λουκά, Λουκά, κυκλοφορεί ότι κοιμάσαι αγκαλιά με μια Ε9. Αληθεύει κ.Δήμαρχε;

Αρχές Νοεμβρίου 2013: Η Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παρεμβάσεων, στον έλεγχο που διενέργησε κατάγραψε 87 παραβάσεις στην Περιφέρεια Αττική για το θέμα των εκλογικών δαπανών στις δημοτικές εκλογές του 2010. Το μεγαλύτερο πρόστιμο στην περιφέρεια του Πειραιά επιβλήθηκε στον συνδυασμό του νυν δημάρχου κ.Λουκά Τζανή.
Αρχές Φεβρουαρίου 2014 : Η ΜΚΟ «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς» δημοσίευσε μία λίστα όπου υπήρχαν τα ονόματα των ανθρώπων της Τ.Α σε σχέση με το αν είχε δημοσιοποιήσει  έκαστος εξ αυτών το «πόθεν έσχες» στην ιστοσελίδα του δήμου του. Ο νόμος που προβλέπει τη δημοσιοποίηση των “πόθεν έσχες” Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με σχετική ανάρτηση στις ιστοσελίδες των Δήμων, ισχύει από το 2010. Οι περισσότεροι που όφειλαν να το πράξουν δεν το έκαναν. Στο δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας δεν έκανε τη σχετική δήλωση ούτε ο δήμαρχος, αλλά ούτε κι ένας από τους αντιδημάρχους μας, αυτά τα καμάρια μας, που τώρα έχουν τρυπώσει σε άλλους συνδυασμούς για να συνεχίσουν το αξιόλογο έργο τους που άφησαν στη μέση. 

Τέλη Μαρτίου 2014. Ο κ. Τάσος Νεράντζης, βουλευτής της Ν.Δ στη Β’ Πειραιά και πρόεδρος της «Μόνιμης ειδικής επιτροπής της βουλής Θεσμών και Διαφάνειας», επιχειρεί ο καημένος ως άλλος Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλος, να κάνει γαργάρα τη λίστα που περιέχει τους παραβάτες της τοπικής αυτοδιοίκησης σε σχέση με το «πόθεν έσχες». Για τη λίστα αυτή, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Νικολούδης, προϊστάμενος της «Αρχής καταπολέμησης του μαύρου χρήματος», είχε δεσμευτεί στις αρχές Φεβρουαρίου στην επιτροπή της βουλής, ότι θα τους την κοινοποιούσε. Ο συνεπής άνθρωπος κ. Νικολούδης, όντως έστειλε τη λίστα με τα ονόματα, όμως ο κ.Νεράντζης (υποστηριχτής του κ.Τζανή στις εκλογές του 2010) όπως προείπαμε, προσπάθησε να την εξαφανίσει. Ευτυχώς για μας, τον πήραν έγκαιρα είδηση μέλη της επιτροπής και αναγκάστηκε ο κ.Νεράντζης να δημοσιοποιήσει τη λίστα με τα ονόματα 75 ανθρώπων της Τ.Α και 6 της Περιφέρειας. Ανάμεσά τους φιγουράρει και το όνομα του κ.Λουκά Τζανή. 
Και για τα τρία αυτά θέματα έχουμε αναρτήσει άρθρα στη Σταγόνα. 
Ιανουάριος 2014: Σ ΄αυτά τα χρόνια χειροτέρεψε η καθαριότητα και διαλύθηκε η υπηρεσία πρασίνου. Εγκαταλείφθηκαν οι παιδικές χαρές και ελαχιστοποιήθηκαν οι παρεμβάσεις συντήρησης των σχολικών κτιρίων. Κυριάρχησε η αδιαφορία για την καθημερινότητα του δημότη. Έκλεισαν τα καλλιτεχνικά τμήματα και οι αθλητικές ακαδημίες όπου συμμετείχαν συνολικά πάνω από 4.000 παιδιά και νέοι . Έκλεισε για ενάμιση χρόνο το Κολυμβητήριο, χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση γιατί συνέβη αυτό. Μετατράπηκαν οι Κοινωφελής Επιχειρήσεις και το Κ.Ε.Κ. σε πλυντήρια χρήματος. Εφευρέθηκε ο θεσμός των δήθεν εθελοντών με την υπόσχεση, ότι κάποτε θα πληρωθούν. 200 εργαζόμενοι της ΔΗΚΕΠΑ έμειναν και μένουν ακόμα απλήρωτοι, οι δεκάδες αναθέσεις για εξυπηρέτηση ημετέρων, η αναξιοκρατία στην λειτουργία του Δήμου. Το χρέος της ΔΗΚΕΠΑ εξαπλασιάστηκε μέσα σε τρία χρόνια. Χρειάζεται άραγε να πω κι άλλα; 
Αυτός που μιλάει και ρωτάει στο τέλος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος κ.Ζούπης, επικεφαλής της «Αναγέννησης τώρα».
Επί του παρόντος κ. Ζούπη ας μείνουμε σ’αυτά. Υπενθυμίζουμε πως κατά καιρούς έχει κυκλοφορήσει η είδηση ότι η αντιπολίτευση στο Δημ.Συμβούλιο, έχει ζητήσει να γίνει έλεγχος στη ΔΗΚΕΠΑ, στο ΚΕΚ και στο δήμο, από το ΣΔΟΕ, από εισαγγελέα από τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και δεν συμμαζεύεται, διότι κατά τη γνώμη της σημεία και τέρατα έχουν διαπιστωθεί. Επίσης, πριν από ένα μήνα περίπου η «Αναγέννηση τώρα» κυκλοφόρησε μία φωτογραφία του κ.Ζούπη με τον γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης κ.Ρακιντζή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο άντρες συζήτησαν και για τα όσα έχουν καταγγελθεί για την οικονομική διαχείριση στο δήμο μας και στις επιχειρήσεις του. Ελπίζουμε όλα αυτά να μην είναι μούφες για το πόπολο και με την πρώτη ευκαιρία να ενημερώσει η αντιπολίτευση τον λαό της πόλης μας σε ποιο σημείο βρίσκονται αυτές οι έρευνες. Ελπίζουμε επίσης, οι καταγγελίες τους να ήταν καλοδουλεμένες και να προσκόμισαν στοιχεία οι καταγγέλοντες.
Θα μπορούσα να σταματήσω εδώ το άρθρο αυτό. Κι εσείς, μπορείτε να σταματήσετε  εδώ την ανάγνωση. Νομίζω πως όλα τα προηγούμενα αρκούν για να αντιληφθούμε ότι ο δήμαρχός μας είναι στο είδος του πολύ καλύτερος από εμάς. Όμως διαπίστωσα για χιλιοστή φορά α) ότι υπάρχουν άνθρωποι που η θρασύτητά τους δεν έχει όρια και η γνώμη μου είναι πως όταν αυτοί κατέχουν κάποιο αξίωμα και κακό παράδειγμα αποτελούν για τα παιδιά και δύνανται να αποβούν λίαν επικίνδυνοι για την κοινωνία και β) πολιτικά δε, όλοι αυτοί που ξευτιλίζουν με την συμπεριφορά τους και τις πράξεις τους την πολιτική στην πατρίδα μας, είναι οι "χορηγοί" με τις νέες μεταφορές, "παραπόταμοι" με τις παλιές, της κάθε Χρυσής Αυγής. Γι'αυτό θα συνεχίσω. 
Σχετικά με τον δήμαρχο, έχω να πω το εξής: Κατ’αρχήν εδώ και καιρό αναρωτιέται η κουτσομπόλα κοινή γνώμη, αν η μνηστή του, που διορίστηκε στη ΔΗΚΕΠΑ ως ΑΜΕΑ και την είχε αποσπάσει στη γραμματεία του γραφείου του, είναι πραγματική ΑΜΕΑ. Αυτό κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα σε όλη την πόλη, αλλά έχει γραφτεί και σε διάφορες ιστοσελίδες. Με όλες προηγούμενες κατηγορίες, γιατί να μην πιστέψεις κι εσύ, κι εγώ και όλοι οι καλοπροαίρετοι πως και αυτή η κατηγόρια είναι αληθής; Αν ήμουν στη θέση που έχει πάει τον εαυτό του ο κ.Τζανής, πιστεύω ότι γι’αυτό το θέμα θα έδινα δημόσια καθαρές απαντήσεις.
Πέρα απ’αυτό, αν ήταν εντάξει άνθρωπος και στα σωστά του, μετά από όλα αυτά δε θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο και να πήγαινε στο καλό κι η Παναγιά μαζί του; Τι λες κι εσύ που ψάχνεις ένα χρόνο τώρα για δουλειά; Αν όμως θέλει να συνεχίσει να πολιτεύεται, που είναι δικαίωμά του, κι αν φυσικά επιθυμεί να είναι ένας εντάξει πολιτευτής (λέμε τώρα) απ’αυτούς που προσπαθούν ν’αναβαθμίσουν τον πολιτικό πολιτισμό στην πόλη μας, νομίζω ότι θα πρέπει να μας εξηγήσει για ποιους λόγους και υπό ποίες συνθήκες προσπάθησε να τριπλάρει τους νόμους ή να μας πείσει με ατράνταχτα στοιχεία ότι είναι αθώα περιστερά. Και τουλάχιστον για όσους σκέπτονται να το υποστηρίξουν, να τους εγγυηθεί προτείνοντας συγκεκριμένα μέτρα ότι δεν θα τα επαναλάβει. Και όσοι τον πιστέψουν, τον πίστεψαν.
Διάβασα όμως τα όσα δήλωσε ο ίδιος και ο ίδιος ως μάσκα Βρούτος, σχετικά με τη λίστα Νικολούδη και συμπέρανα ότι ο δήμαρχός μας έχει ξεφύγει εντελώς πια. Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ απ’όλα είναι η προσπάθεια που γίνεται απ'αυτόν και τη μάσκα του για να απαξιωθούν οι θεσμοί που έχουν στο στόχο τους τη διαφθορά και την κακοδιαχείριση. Αυτήν την εποχή, που είναι μεγάλη ανάγκη να ενισχυθούν και να θωρακιστούν στο μάξιμουμ οι υπηρεσίες που κυνηγούν το οικονομικό έγκλημα στη χώρα μας, πιστεύω ότι το σωστό είναι να πολεμάμε όσους υπονομεύουν την καλή λειτουργία τους. Ακούστε τώρα επιχειρήματα, που πολύ αμφιβάλλω αν μπορούν να πείσουν ακόμα και βλάκες με περικεφαλαία.
Η εισαγωγή της μάσκας θέτει στο πυρ το εξώτερον τις λίστες γενικώς κι αδιαλείπτως, διότι λέει είναι ένας τρόπος της εξουσίας να περνάει τη γραμμή της. Δίνει λοιπόν η εξουσία τις λίστες στο λαό και είναι σα να πετάει στα λιοντάρια θηράματα. Με τέτοιες αντιλήψεις εξηγείται το πως εδώ η πολιτική εξουσία ακόμα και τη λίστα Λαγκάρντ την κατάντησε ανέκδοτο που θα την φάει το μαύρο το σκοτάδι. Αντίθετα, από παρόμοιες λίστες οι χαζοβιόληδες Ευρωπαίοι βάζουν στα δημόσια ταμεία τους εκατομμύρια ευρώ ως πρόστιμα στους παρανομούντες και στέλνουν στην φυλακή ακόμα και μεγάλα ψάρια. Και πιστεύω να γνωρίζουμε πως τον Αλ Καπόνε τον έχωσαν στη φυλακή τελικά λόγω οικονομικών ατασθαλιών. Συνεχίζοντας η μάσκα ισχυρίζεται ότι:
α) Η λίστα δόθηκε στη δημοσιότητα αυτές τις μέρες ως δόλωμα για να μην πάρει ο κόσμος είδηση, άλλα, πολύ σοβαρότερα θέματα που περιέχονται στο πολυνομοσχέδιο. Μα είναι ολοφάνερο, γιατί δεν το βλέπετε κι εσείς που χαζογελάτε; Όλα τα δελτία ειδήσεων, οι εφημερίδες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλοι κι όλα, έχουν ως πρώτο τους θέμα τη λίστα Νικολούδη και ιδιαίτερα τον μόνο μη δεξιό αυτής της λίστας κ.Τζανή. Οι Πασόκες λοιπόν, συνεχίζει η μάσκα στοχοποίησαν τους δεξιούς και οι τοπικοί Πασόκες έβαλαν το χεράκι τους για να κτυπηθεί ο μοναδικός μη δεξιός κ.Τζανής. Μετά απ’αυτό θα πρέπει να ειδοποιηθούν πάραυτα οι Πασόκες της λίστας, όπως λόγου χάρη ο δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης κ. Κουράκης, ότι είναι δεξιός και δε πα να δηλώνει αυτός ΠΑΣΟΚ ως το κόκκαλο. Σιγά που έχει γνώθι σ’αυτόν ο Κουράκης.
β) Διαβάστε τι λέει μέσω της μάσκας του ο δήμαρχός μας στη συνέχεια:  Δεν εγκαλείται ο δήμαρχος διότι το πόθεν έσχες του έχει πρόβλημα, αλλά διότι δεν το κατέθεσε εγκαίρως μία συγκεκριμένη χρονιά.( Μόνο μία;) Και γιατί το έκανε αυτό παρακαλώ; Το λόγο τώρα παίρνει ο ίδιος ο δήμαρχος και ισχυρίζεται «…είναι ένα πιθανό λάθος εκ παραδρομής των εντολέων μου που διερευνάται…». Προσοχή, μην νιώθετε άσχημα που δεν καταλάβατε αυτήν την μεγαλειώδη φράση, διότι ο στόχος της είναι ακριβώς αυτός. Να μας κάνει με κάτι που δεν καταλαβαίνουμε, να φτάσουμε στο σημείο να πούμε «εντάξει μωρέ πως κάνεις έτσι, ένα λάθος έγινε, λάθος που στην τελική το κάνανε άλλοι. Θα το διορθώσει ο άνθρωπος, που δεν φτάνει που τον έχει στη μπούκα το κατεστημένο, τον έχεις  κι εσύ».
γ) Συνεχίζουμε με τα καλά τα μαργαριτάρια του κ.Τζανή: «Το προσωπικό μου Ε9, τα περιουσιακά μου  στοιχεία, όπως και του οικογενειακού μου περιβάλλοντος είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε δημότη και δημόσιου λειτουργού. Ενημερώνω όλους,  πως δεν υπάρχει καμία επιπλέον διαφορά στα περιουσιακά μου στοιχεία, από την έναρξη της θητείας μου, σαν δήμαρχος μέχρι σήμερα.» . Τώρα, αφού όλα είναι Ο.Κ, γιατί δεν τα ανάρτησε ως όφειλε στην ιστοσελίδα του δήμου και γιατί δεν τα κατάθεσε εγκαίρως εκεί όπου έπρεπε, και μας καλεί τώρα σπίτι του να τα δούμε, ε, γιατί; Ρητορική είναι η ερώτηση. Και η πλάκα είναι πως μας διαβεβαιώνει ότι όλα είναι Ο.Κ, νομίζοντας ότι εμείς χάβουμε μύγες.
δ) Το λόγο τώρα παίρνει η μάσκα και συνεχίζει με κάτι ασυναρτησίες. Μετά παίρνουν το λόγο οι μπουρδολογίες της για το νόμιμο και το ηθικό και καταλήγει στο ότι  το «πόθεν έσχες» δεν είναι η πανάκεια στην καταπολέμηση της διαφθοράς στο δημόσιο βίο.Τι λες βρε παιδί μου! Κατ’αρχήν είναι το ελάχιστο μάσκα μου. Και κατά δεύτερο, χρόνια το γράφουν αυτό οι εφημερίδες. Τι γράφουν ακριβώς; Αξιόλογοι δημοσιογράφοι απαιτούν διαρκώς από όλες τις κυβερνήσεις, να διερευνάτε και το «πόθεν» των πολιτικών. Γιατί όμως καμία  κυβέρνηση δεν τόλμησε να το νομοθετήσει μέχρι σήμερα, ή τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Η μάσκα μας όμως είναι προχωρημένη και σ'αυτό το θέμα και μας προτείνει ως πανάκεια για τη διαφθορά αυτό που θα πράξει οσονούπω ο δήμαρχός μας. Κρατιέστε, ε;  « Αντιθέτως  ΗΘΙΚΟ είναι ο Δήμαρχος να ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ τα οικονομικά του στοιχεία (να είστε σίγουροι πως θα είναι ο ΜΟΝΟΣ που θα το κάνει)….»Να σε ρωτήσω κάτι δικέ μου. Μήπως έχεις ακούσει τίποτα σχετικό για ένα ποσό που μπορεί ν' αγγίζει και το 1,5 εκ. ευρώ και αφορά το μερίδιο που έχει ο ακατανόλουξ σ'ένα εστιατόρειο του Πειραιά; Όχι ε; Ούτ’εγώ. Μάλλον ράδιο αρβύλα θάναι. Λες;
ε) Και κλείνει το άρθρο της η μάσκα, ρωτώντας κάποιον αντιτζανιακό γκουρού* που δεν τον χωνεύει, κάτι άσχετα, μετά τον ρωτάει αν οι αντιπολιτευόμενοι έχουν δηλώσει το «δικό τους πόθεν έσχες» (δεν καταλάβαμε αν τους καρφώνει ή αν ανάγει το θέμα στο «ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω») και κλείνει με ένα έξοχο σλάλομ.
Θαυμάστε τώρα την πιο μεγαλειώδη σκέψη του όπου μας εξηγεί γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.  «Εννοείται πως παραλείψεις απέναντι στο ΝΟΜΟ έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες… Θεωρητικά ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ είμαστε σε κάτι, χωρίς να το γνωρίζουμε ΚΑΝ, αφού δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε όλους τους νόμους…».
Μήπως κι ο Τζοχατζόπουλος την πάτησε γι'αυτό το λόγο; Δεν γνώριζε δηλαδή ο άνθρωπος όλους τους νόμους και έκανε ότι έκανε. Θεωρητικά μιλώντας, είναι δυνατόν καλέ να μη γνωρίζει ο δήμαρχός μας και οι εντολείς του όλους τους νόμους, ειδικά αυτούς περί «πόθεν έσχες»; Πφφφφ, λεπτομέρειες. Χριστέ μου, τι έπαθες; Μάζεψε αμέσως τα μυαλά σου από τα κάγκελα! Και κοιτάτε φτήνια. Επικαλείται η μάσκα του, κάτι που όντως είναι πραγματικότητα στη χώρα μας. Αντί όμως να το στηλιτεύσει ζητώντας την αλλαγή του ως προοδευτικό δημόσιο πρόσωπο που ισχυρίζεται ότι είναι, το χρησιμοποιεί ως άλλοθι για να βγάλεις λάδι τον εαυτό σου κ. δήμαρχε, μιλώντας όπως θα μιλούσε ένας ανήθικος συντηρητικός παράγοντας. Όμως άλλη η μάσκα του Ζορρό δικέ μου κι άλλη αυτή του Βρούτου που κρύβεται για να σε κρύβει πίσω από ένα άθλιο στάτους παίζοντας με τις συνενοχές. Και για ποιο θέμα; Για το «πόθεν έσχες» παρακαλώ, που μεγάλε, το γνωρίζει και η κουτσή Μαρία.
Ναι. Τέτοιοι άνθρωποι με τέτοιες νοοτροπίες ήταν η κερκόπορτα. Αυτό πιστεύω βαθύτατα. Και εξ αιτίας αυτών και μέσω αυτών σ’αυτό το συγκεκριμένο σύστημα, οι Γερμανοί της Μέρκελ και οι πέριξ ξανάρθανε για να μας εκμεταλλευτούν στο έπαρκο. Το κακό είναι ότι εμείς ψηφίζαμε τις κερκόπορτές μας. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα.
στ) Πότε σύμφωνα με τον δήμαρχο έπρεπε να ανακοινωθούν τα ονόματα; Καλά το καταλάβατε. Προφανώς μετά τις εκλογές, για να μην ξέρουμε τι ψηφίζουμε, ε μπαγασάκο; Διαβάστε το με τα δικά του λόγια:  «…είναι εντελώς αδόκιμο πριν τις εκλογές να διαπομπεύονται δημόσια προσωπικότητες, που δεν διορίστηκαν σε κάποια παχυλά αμειβόμενη δημόσια θέση, αλλά εκλέχτηκαν από τους πολίτες».
Και λοιπόν, επειδή εκλέχτηκαν; Ίσα ίσα, κατ’αρχήν αυτοί θα πρέπει να είναι στο μικροσκόπιο, αυτοί που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους, να στέλνουν στο καναβάτσο όλους τους συνδημότες τους και ιδιαίτερα αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Κι ο πονηρούλης χρησιμοποιεί ως αντιπερισπασμό τους παχυλά αμειβόμενους δημοσίους υπαλλήλους ( το άλλο θήραμα των λιονταριών), διότι θέλει πάρα πολύ να πιστεύει ότι είμαστε χαϊβάνια και χάβουμε ότι μας λέει.
Όλα τα παραπάνω, σας ορκιζόμαστε πως δεν είναι κομμάτια από κάποια επιθεώρηση. Είναι ένα μέρος της πραγματικότητά μας, που την φτιάχνουν άνθρωποι απ’αυτούς, που εκτός από τον εαυτό τους τίποτα, μα τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει. Είναι οι συνάνθρωποί μας εκείνοι που τους δίνουμε το δικαίωμα να μας χαϊδεύουν τ’αυτιά, να μας πετάνε ψίχουλα και ως αντάλλαγμα να φτύνουν στις ψυχές μας. Αυτοί είναι. Γι’αυτό, όσο τους επιτρέπουμε να ανακατεύονται στο δημόσιο βίο, τόσο το χειρότερο για μας. Επειδή έχουμε φτάσει στο μη παρέκει ή τώρα θα κάνουμε μια καινούργια αρχή στέλνοντας ανθρώπους που έχουν απόψεις, νοοτροπίες και πολιτικές σαν κι αυτές του κ.Τζανή, στο …κι ακόμα παραπέρα και για όσο περισσότερο γίνεται, ή θα συνεχίσουμε να πνιγόμαστε μέσα στα ίδια μας τα σκατά.
Και η κάθαρση, που είναι ρε φίλε η κάθαρση που μας υποσχέθηκες;
Ναι, αλλά υπάρχει στις μέρες μας από μηχανής θεός; Βεβαίως, και μάλιστα εμφανίστηκε στο κοίλον και είπε στον ήρωα μας. «Άκουσε Λουκά παιδί μου προσεχτικά τι σου προτείνουμε.  Όλοι οι θεοί θέλουμε να αποδείξεις ότι όσοι σε κατηγορούν είναι φτηνοί συκοφάντες, καθίκια πρώτης, απ'αυτούς τους ψεύτες που διαδίδουν ότι αγαπάνε ακόμα και τους εχθρούς τους. Γι’αυτόσε 10 περίπου μέρες που έχεις το δικαστήριο, ξέρεις, αυτό που θα αποφασίσει για τις πράξεις σου, να πάς Λουκά, να μην ζητήσεις αναβολή παιδί μου, και να καταθέσεις όλες τις έγγραφες αποδείξεις της αθωότητάς σου. Λουκά, Λουκάαα λέω, με προσέχεις; Λοιπόν, όλοι οι θεοί θα σταθούμε στο πλάι σου και μη φοβάσαι κανέναν πούστ. Στην τελική οι δικαστές είναι μαζί μας κι όχι μ’εκείνον τον Εβραίο τον Ιησού. Αέρααα Λουκά, πάνω τους και τους φάγαμε».

πηγή http://stagona4u.gr/index.php/component/k2/item/1762-luca-luca-abbiamo-appreso-che-il-sonno-abbraccio-con-la-e9-e-vero
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter




 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ