17 Απρ 2014

Μίτσελ: Καλύτερα που χάσαμε, γιατί αλλιώς θα κινδυνεύαμε

Ο Μίτσελ εξέφρασε την απογοήτευσή του για όσα συνέβησαν στην Τούμπα και δεν δίστασε να δηλώσει ότι ήταν η πρώτη φορά στη ζωή του
που είδε τέτοια γεγονότα, τονίζοντας ότι καλύτερα που έχασε ο Ολυμπιακός γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κινδύνευε η ζωή των ανθρώπων του.
«Είναι γελοίο να μιλάμε τώρα για ποδόσφαιρο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου. Μετά από 80 λεπτά άρχισε το ματς, όλα αυτά που βλέπαμε δεν είχαν σχέση με ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Καταλαβαίνω τον διαιτητή, είχε την ίδια επιθυμία να τελειώσει το παιχνίδι όπως είχα και εγώ. Κυρίως επειδή είμαι άνθρωπος και θέλω την ασφάλεια των ανθρώπων. Αν είχαμε βάλει κάποιο γκολ, θα είχαν συμβεί άσχημα πράγματα», είπε αρχικά ο Μίτσελ.
«Ακόμη και που χάσαμε έγιναν πράγματα που δεν έχω ξαναδεί. Τις προηγούμενες ημέρες παίκτες μας έβριζαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό δεν αξίζει σαν εικόνα στην Ελλάδα, ήταν μια κακή εικόνα της Ελλάδας όσα έγιναν. Αυτή η χώρα έχει πολύ καλύτερα πράγματα να δείξει. Μιλάω συνέχεια για την άριστη ελληνική φιλοξενία, αυτό που είδα σήμερα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είναι η πρώτη φορά που χάνω και η αλήθεια είναι ότι το προτιμούσα γιατί πάνω απ' όλα μετράει η σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων. Απολύτως υπήρξαν στιγμές σήμερα που φοβήθηκα γι αυτό».
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ