28 Ιουν 2014

ME ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, στο Βεάκειο Θέατρο, χθες και προχθές, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, της Αντιδημάρχου κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή και της Διεύθυνσης Βρεφονηπιακών Σταθμών 



Τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, παρουσίασαν ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι, ανάμεσα στη φαντασία, την πραγματικότητα και τις αλήθειες που κρύβουν τα παραμύθια, μέσα από τα μάτια τους.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, τόνισε:
«Αγαπημένα μου Πειραιωτάκια, κορίτσια κι αγόρια, σας αγαπώ πολύ. Αγαπάμε τον Πειραιά; Χαρήκαμε που η Εθνική Ελλάδος κέρδισε και τώρα είναι στους 16; Θα περάσουμε στους 8;

Υπάρχουν στιγμές, όπου τα συναισθήματα κυριαρχούν της λογικής ακόμη και του συνειρμού για μια ομιλία.
Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στο Δήμο, αλλά κυρίως τους εργαζόμενους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τους εθελοντές και τις εθελόντριες που μαζί τους μπορέσαμε να κάνουμε πράξη το πολύ τολμηρό εγχείρημα όλα τα παιδάκια των Πειραιώτικων οικογενειών να έχουν θέση στη ζεστή αγκαλιά των Σταθμών μας.
Να ευχαριστήσω από καρδιάς την άξια Αντιδήμαρχό μου την κυρία Ευαγγελία Σαρρή, η οποία δούλεψε με πάθος και πήρε άριστα.
Να ευχαριστήσω τους γονείς, τις μαμάδες, τους μπαμπάδες, τους παππούδες και τις γιαγιάδες που εμπιστεύονται τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, που είναι πολύ καλύτεροι από τον καλύτερο ιδιωτικό.
Όταν συνομιλούσα με άλλους δημάρχους ή με παράγοντες του δημόσιου βίου της χώρας, δεν πίστευαν αυτά που λέγαμε, ότι εμείς λύσαμε το πρόβλημα χωρίς να αυξήσουμε το κόστος, για να ανταποκριθούμε σε κάθε αίτημα κάθε οικογένειας που ζει στον Πειραιά, ανεξαρτήτως αν είναι δημότες, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκεύματος, εθνικότητας.

Φίλες και φίλοι, κοιτάζαμε πάντοτε με το βλέμμα στο μέλλον. Όπως πολύ καλά είπε η κα Σαρρή, για τις επόμενες γενιές κι όχι για τις επόμενες εκλογές. Γιατί το μέλλον της χώρας είναι οι επόμενες γενιές. Είναι αυτά τα παιδιά που θα σηκώσουν τη σημαία του ελληνικού έθνους και θα βάλλουν την Ελλάδα στην κορυφή, εκεί που αξίζει. Εκεί που απέτυχαν, αν θέλετε, οι προηγούμενες γενιές. Γι αυτό προτάξαμε τα παιδιά μαζί με τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, τις παιδικές χαρές κι οτιδήποτε δημιουργεί χαμόγελο κι αισιοδοξία.
Σας ευχαριστώ θερμά γι αυτά τα 3,5 χρόνια που ήμασταν μαζί.

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί γονείς, η αξιοπρέπεια είναι αρετή, είναι αγαθό. Εγώ υπηρέτησα και θα υπηρετώ τη δημοκρατία και τους κανόνες της και τα αποτελέσματά της. Σε μια μάχη δεν υπάρχει πάντα ο νικητής. Υπάρχει κι αυτός που δεν είναι νικητής και πρέπει να υποστηρίζει το έργο. Εμείς αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών με αξιοπρέπεια. Θα παραδώσουμε τον Πειραιά με ψηλά το κεφάλι και δίνουμε την ευχή μας με την ελπίδα ο νέος δήμαρχος να τα καταφέρει ακόμη καλύτερα. Να ανοίξει κι άλλους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Να δώσει κι άλλες υπηρεσίες στα παιδιά του Πειραιά. Θα παρακολουθήσουμε από πολύ κοντά το έργο του. Δεν έχει σημασία αν είσαι δημοτικός σύμβουλος, δήμαρχος ή αντιδήμαρχος. Σημασία έχει να βάζουμε το συμφέρον της πόλης πάνω από τη δική μας φιλοδοξία.
Θέλω ο Θεός να μας δίνει υγεία να εγκαινιάσουμε όλοι μαζί τον μεγαλύτερο Βρεφονηπιακό Σταθμό που θα έχει το Λεκανοπέδιο Αττικής στο ωραιότερο Άλσος που έχει το Λεκανοπέδιο Αττικής που είναι το Άλσος Δηλαβέρη.
Να είμαστε καλά, να αγαπάμε τον Πειραιά, να υποστηρίζουμε την Πειραιώτικη οικογένεια κι ο Θεός θα είναι μαζί μας.
Ζήτω ο Πειραιάς και τα παιδιά του Πειραιά!»

Η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ευαγγελία Σαρρή τόνισε μεταξύ άλλων, στο χαιρετισμό της:
«Τα παιδιά μας σήμερα, πρωταγωνιστές κυριολεκτικά και μεταφορικά στη ζωή μας, καλωσορίζουν με το δικό τους τρόπο, το Καλοκαίρι. Με τραγούδια, με παραμύθια, με παιχνίδια και χορούς. Γεμάτα αισιοδοξία.
Για μένα η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή! Έχει τον δικό της συμβολισμό, γιατί στους Βρεφονηπιακούς μας Σταθμούς έγινε πολύ σημαντική δουλειά στα 3,5 χρόνια της Δημοτικής μας Αρχής.

Η απόδειξη για τη δουλειά που έχει γίνει είναι εδώ, σε κάθε παιδικό χαμόγελο ξεχωριστά.
Γιατί όταν σε άλλους δήμους έκλειναν παιδικοί σταθμοί, στο Δήμο του Πειραιά, καταφέραμε και δημιουργήσαμε και δύο καινούργιους, πραγματικά κουκλόσπιτα για τα παιδάκια μας, σε κατάσταση οικονομικής χρεοκοπίας της χώρας και των ελληνικών νοικοκυριών.
Και ήδη κατασκευάζονται άλλοι δύο στο στρατόπεδο Παπαδογιωργή και στο Πάρκο Δηλαβέρη.
Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, την Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών μας την κα Ρένα Βασίλαινα, τον Προϊστάμενο κ. Π. Δρούτσα, όλες τις προϊσταμένες και το προσωπικό, γιατί χωρίς την αμέριστη φροντίδα σας, το μεράκι σας και την αγάπη σας, δεν θα είχαμε αυτό το άριστο αποτέλεσμα.
Ιδιαίτερα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εθελόντριές μας, οι οποίες προσέφεραν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, στην κυριολεξία, από το περίσσευμα της ψυχής τους και όλους εσάς για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Επίσης, ευχαριστώ από καρδιάς, το Δήμαρχό μας Βασίλη Μιχαλολιάκο, γιατί από την πρώτη ημέρα που βρεθήκαμε στο τιμόνι του Δήμου, αυστηρή προτεραιότητά του ήταν κανένα παιδάκι να μην μείνει έξω από τη ζεστή αγκαλιά των Σταθμών μας.
Δουλέψαμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες, για τις επόμενες γενιές, για το αύριο της πόλης της καρδιάς μας. Και θέλω για άλλη μια φορά να τονίσω ότι ο δήμαρχός μας ήταν ο ακούραστος συμπαραστάτης μας σε κάθε πρωτοβουλία μας, για τα παιδιά του Πειραιά.
Κλείνοντας, να σας αποχαιρετήσω και να σας πω ότι για μένα προσωπικά, αυστηρή προτεραιότητα ήταν, είναι και θα είναι τα παιδιά του Πειραιά!
«Όλα για τα παιδιά του Πειραιά!»
Αυτό υπηρέτησα ως Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών, αυτό θα υπηρετήσω με πάθος και ως απλή Δημοτική Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας. Σας ευχαριστώ».

Η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά ψυχαγώγησε μικρούς και μεγάλους.

Η Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ρένα Βασίλαινα ευχαρίστησε την κα Σαρρή εκ μέρους του προσωπικού, για την άριστη συνεργασία που είχαν στη διάρκεια των 3,5 χρόνων της Δημοτικής Αρχής.
Στην γιορτή παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Στ. Διαμαντίδης.

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ