1 Αυγ 2014

Κινδυνεύει με άδοξο τέλος η καριέρα του Μέσι

Και ενώ ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει τις διακοπές του στην Ιταλία μαζί με την σύντροφό του Αντονέλα Ροκούτσο απολαμβάνοντας τον ήλιο, ενδέχεται να έχει άδοξο τέλος η λαμπρή καριέρα του στο ποδόσφαιρο αν τελικά κριθεί ένοχος για φοροδιαφυγή από την ισπανική δικαιοσύνη.
Ο Αργεντίνος σταρ της Μπαρτσελόνα έχει εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση μαζί με τον πατέρα του και οι συνέπειες θα είναι ιδιαίτερα βαριές για τον ίδιο. Με πρόστιμο που φτάνει έως και τα  24 εκατ. ευρώ κινδυνεύει ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο αλλά και με έξι χρόνια φυλάκιση, σε περίπτωση που η απόφαση του δικαστηρίου, είναι αυτή που απεύχονται όλοι οι φίλοι της Μπαρτσελόνα και οι θαυμαστές του.

athlitikotetradio



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ