22 Σεπ 2014

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ : "Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ"

Από το Blog neakeratsiniou

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΩΣ "ΜΠΑΤΣΟΥΣ" ΚΑΙ ΩΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ"...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ...

"O κόσμος του Κερατσινίου δεν ψηφίζει με βάση τις ενδυματολογικές προτιμήσεις κύριε, αλλά ας όψεται που επί σειρά ετών έχει να επιλέξει μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης.
Γιατί να έχει μπράβους ο -να τον χαιρόμαστε- Δήμαρχος Κερατσινίου, όταν μπορεί μια χαρά να μιλάει ο ίδιος σαν μπράβος;
Ελπίζω όταν ανεβαίνει στην έδρα να διδάξει, να μην λέει στους μαθητές του τις ίδιες μπαρούφες, αν και απ'ότι φαίνεται δεν δείχνει να έχει καμία συναίσθηση των ρόλων που καλείται να διεκπεραιώσει και της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας που απαιτούν οι περιστάσεις.
Την ώρα που οι γονείς του Παύλου έκαναν έκκληση για ειρηνική πορεία βγαίνει ο ίδιος ο -να τον χαιρόμαστε- Δήμαρχος Κερατσινίου (πόσο γρήγορα σε κάνει να νιώθεις μ@λ@κ@ς για την ψήφο που του έδωσες και πόσες φορές θα πούμε "δεν γίνεται πιο κάτω από δώ" και θα διαψευσθούμε... ) σαν αγανακτισμένος έφηβος και ρίχνει λάδι στη φωτιά...
Όμως δυστυχώς ο μόνος ρεαλιστικός - αν και επώδυνος- τρόπος να διαπιστώσεις ότι κάποιος είναι άχρηστος, είναι όχι να το υποψιάζεσαι ή να το υποστηρίζεις, αλλά να του αναθέσεις ρόλο. Το τίμημα βέβαια για άλλη μια φορά εμείς θα το υποστούμε...
Αυτοί που φαίνονται στο βίντεο που παραθέτω κύριε δεν ήταν οι ένστολοι που καταγγέλλει ο -να τον χαιρόμαστε- Δήμαρχος Κερατσινίου.
Ήταν τα γνωστά παιδαρέλια 16-20 ετών (ήταν δίπλα μας όταν απροκάλυπτα έβγαζαν τις μάσκες και τα σύνεργα για την επίθεση και μπορούσαμε να διακρίνουμε τί ρόλο βαρούσαν και απο πού προέρχονταν -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) που αφού σάρωσαν τα πάντα στο διάβα τους, αφού πήγαν και "ψώνισαν" και κινητά στον Γερμανό, χαίρουν και της υποστήριξης του -να τον χαιρόμαστε- Δημάρχου Κερατσινίου!

Εύγε στον -να τον χαιρόμαστε- Δήμαρχο Κερατσινίου, που αντί να βγει και να κατακεραυνώσει κάθε μορφή βίας απ'όπου κ'αν προέρχεται , αποφασίζει να αποφύγει τις... τετριμμένες και κλισέ δηλώσεις και γίνεται εκπρόσωπος τύπου των μπαχαλάκηδων.
Αυτό όμως για το οποίο ντρέπομαι περισσότερο, είναι που ο κάθε τυχάρπαστος βγαίνει και πιάνει το όνομα του Παύλου στο στόμα του.
Είμαι σίγουρη ότι θα ρίχνει πολύ γέλιο με αυτό το φθηνό θέατρο"..



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.....ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ?ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.....

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ