23 Σεπ 2014

«Φως» στα οικονομικά στο Πέραμα μετά τη κλοπή

Μεγάλα ερωτηματικά έχει προκαλέσει στο Πέραμα η διάρρηξη, που έκαναν, άγνωστοι δράστες, το βράδυ του Σαββάτου 6/9 προς τα ξημερώματα της Κυριακής 7/9, στο Δημαρχείο, βάζοντας στο «στόχαστρο» τους σκληρούς δίσκους.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άγνωστοι «ποντικοί» αφαίρεσαν τους σκληρούς δίσκους συγκεκριμένων  ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Ληξιαρχείο, στο γραφείο Διοίκησης, όπου «χτύπησαν» τον υπολογιστή με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και στην Οικονομική υπηρεσία, με στόχο τον υπολογιστή που περιείχε τις εξοφλήσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Να σημειωθεί ότι ανάλογη διάρρηξη είχε γίνει και τον Ιανουάριο του 2011 μια μόλις εβδομάδα πριν από την ανάληψη των καθηκόντων της προηγούμενης δημοτικής αρχής του Π. Ζουμπούλη.

Με αφορμή αυτή την κλοπή σκληρών δίσκων και μητρικών πλακετών ηλεκτρονικών υπολογιστών και με δεδομένη τη δυσχερή οικονομική κατάσταση του Δήμου ο επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και Δημοτικός Σύμβουλος, Θόδωρος Τερζής, ζήτησε με έγγραφό του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να τεθεί, στο επόμενο  δημοτικό συμβούλιο, ως θέμα ημερήσιας διάταξης:

« H οικονομική κατάσταση του Δήμου από το 2004 μέχρι σήμερα» 

I.    Ενημέρωση για το ύψος, τον αριθμό και την προέλευση των δανείων που έχει  συνάψει ο Δήμος.
II.    Ενημέρωση για τις οφειλές του Δήμου ανά έτος και μέχρι σήμερα ( πηγή προέλευσης κάθε πίστωσης, το ύψος της και οι λόγοι που υπαγόρευσαν τις τυχόν αυξομειώσεις της ).
III.    Ενημέρωση για το κόστος μισθοδοσίας ανά έτος και μέχρι σήμερα.
IV.    Ενημέρωση για όποιου είδους διακανονισμούς η «πάγωμα» τοκοχρεολυσίων έχει προβεί ο Δήμος. ( ΥΠ.ΕΣ, Ταμείο Παρακαταθηκών ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυµα ).

«Τα επόμενα πέντε χρόνια, από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης, θα είμαστε κάθε στιγμή στο πλευρό όλων των πολιτών του Περάματος , για το δικαίωμα τους για μια πόλη σύγχρονη και φιλική προς τον πολίτη.                                                                                                                                             Με τη δύναμη που μας δίνει η ψήφος των συμπολιτών μας, εμείς θα δώσουμε με μαχητικότητα, σοβαρότητα και συνέπεια τον αγώνα για τα συμφέροντα του Περάματος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και τα όργανα του Δήμου.                                                                                                                                                                                 Το πρόγραμμά μας και οι προτάσεις μας είναι στη διάθεση της νέας δημοτικής αρχής προς αξιοποίηση. Εμείς θα είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε με τις ιδέες μας σε κάθε θετική πρωτοβουλία που θα ενώνει όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση, και θα αξιοποιεί τις υγιείς δυνάμεις του Περάματος. Θα βρισκόμαστε σε συνεχή ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες και τους φορείς της πόλης μας.
Στη ζωή και ασφαλώς και στην πολιτική ο αγώνας συνεχίζεται και μετά τις εκλογές ανεξαρτήτως, αν έχεις κερδίσει ή όχι. Γιατί αυτό που μετράει είναι να βγει νικητής το Πέραμα και όχι μια δημοτική παράταξη ή κάποιο πρόσωπο. Και εμείς θα δίνουμε πάντα τη μάχη για τη νίκη του Περάματος» », υπογράμμισε σε δήλωσή του ο κ. Τερζής.


http://www.pireas2day.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ