22 Οκτ 2014

Καραμπόλα νταλίκας με επτά ΙΧ στην κάθοδο της Κηφισού

Κυκλοφοριακά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στην Εθνική Οδό στο ύψος του Κηφισού αφού νταλίκα που μετέφερε αλεύρι έπεσε πάνω
σε αυτοκίνητα δημιουργώντας καραμπόλα με δέκα οχήματα, εκ των οποίων δύο φορτηγά.

Σύμφωνα με την Τροχαία από το ατύχημα τραυματίστηκε  ελαφρά ένα άτομο.Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8.55 σήμερα το πρωί στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Η ρυμουλκούμενη νταλίκα μετέφερε σακιά με αλεύρι που έπεσαν και άνοιξαν με αποτέλεσμα να έχουν καλύψει τα δεξιά του δρόμου, στο σημείο. Ένα από τα οχήματα που εμπλέκονται στο τροχαίο είναι ένα σχολικό βαν, το οποίο δεν μετέφερε μαθητές εκείνη την ώρα. Από τις συγκρούσεις προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα. Πριν από λίγη ώρα δόθηκε στην κυκλοφορία και η μεσαία λωρίδα της λεωφόρου.

Στη Λ. Κηφισίας
Εν τω μεταξύ προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι οδηγοί στη Λ. Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Φιλοθέης καθώς ένα δέντρο έπεσε κλείνοντας δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

http://www.tanea.gr


......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ