22 Δεκ 2014

«Κλείνει» η ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ συνεχίζει τρίτο κόμμα το ποτάμι

 Μειώνεται η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα.


Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Rass που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27,1% και η Ν.Δ. 23,7%, κάτι που σημαίνει ότι η ψαλίδα «έκλεισε» στο 3,4% από 5,3% (σε σχέση με αντίστοιχη έρευνα της ίδιας εταιρείας). Τρίτο κόμμα είναι το Ποτάμι με 5,8%, τέταρτο το ΚΚΕ με 5,3%, και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 4,6% και η Χρυσή Αυγή με 4,4%. Οριακά εκτός Βουλής εμφανίζονται οι ΑΝ.ΕΛ με 2,8%. Οι αδιευκρίνιστες ψήφοι κυμαίνονται στο 16,2% ενώ άλλο κόμμα απαντά το 4,4%.

Στην παράσταση νίκης το κλίμα είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ με το 77,3% του εκλογικού σώματος να εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ερχόταν πρώτο κόμμα αν είχαμε άμεσα εκλογές, ωστόσο ο Αντώνης Σαμαράς διατηρεί σταθερά την πρωτιά στην καταλληλότητα του πρωθυπουργού με ποσοστό 46% έναντι 32,8% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ στην ερώτηση αν η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί μεγαλύτερο φόβο για το μέλλον, προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 41,9% και ακολουθεί η ΝΔ με 37,2.

Επίσης, λίγα 24ωρα πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, το 43,6% εκφράζει θετική γνώμη για τον Σταύρο Δήμα και αρνητική το 32,5%, ενώ στην ερώτηση αν ήσασταν βουλευτής, θα ψηφίζατε υπέρ ή κατά της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, το 46,4% απαντά υπέρ και το 45,1% κατά.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ