26 Μαΐ 2015

Λουκέτο σε συνδέσμους του Ολυμπιακού και του Παναθηναικου από την αστυνομία

Το άβατο των συνδέσμων φιλάθλων-οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων έπεσε. Ο έλεγχος που διενέργησε η αστυνομία στην Μυτιλήνη σε δυο συνδέσμους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού «έβγαλε λαβράκι» αφού αμφότεροι αποδείχθηκε ότι παραβαίνουν τη νομοθεσία περί αθλητισμού και μάλιστα στον ένα εξ αυτών , του Ολυμπιακού έγιναν και δυο συλλήψεις.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης διενήργησαν έλεγχο σε λέσχη οπαδών του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η λέσχη λειτουργεί χωρίς την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε σε διάφορους χώρους της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βεγγαλικά διαφόρων τύπων.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν δυο άνδρες ένας 52χρονος συνταξιούχος τραπεζικός και ένας 46χρονος επαγγελματίας ως υπεύθυνοι λειτουργίας της λέσχης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας «περί αθλητισμού» και της νομοθεσίας «περί βεγγαλικών» και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος και διέταξε την κράτησή τους.

Λίγη ώρα αργότερα διενεργήθηκε έλεγχος σε λέσχη οπαδών του Παναθηναϊκού, επίσης στη Μυτιλήνη, η οποία όπως διαπιστώθηκε λειτουργεί κατά παράβαση της νομοθεσίας «περί αθλητισμού».



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ