26 Μαΐ 2015

Μεγάλος διαγωνισμός του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πειραιά

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός που έχει προβεί στη μεγαλύτερη κτιριακή επένδυση που έχει γίνει ποτέ από Εκπαιδευτικό Οργανισμό σε εθνικό επίπεδο, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, εδώ και ένα χρόνο έχει ανοίξει τις πόρτες του στην καρδιά του Πειραιά.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πειραιά, με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του που απαρτίζεται από κορυφαίους επαγγελματίες σε όλους τους τομείς σπουδών! Διαθέτει υπερσύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές, άρτια εξοπλισμένους χώρους διδασκαλίας θεωρητικών/ εργαστηριακών μαθημάτων και υπερσύγχρονα εργαστήρια εφάμιλλα των ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων.

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΦΙΛΩΝΟΣ 67 & ΣΩΤΗΡΟΣ ΔΙΟΣ 1

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 2108224074

www.iek-akmi.edu.gr

www.facebook.com/iekAKMIedu?fref=t

Μεγάλος Διαγωνισμός στον Πειραιά

Eίσαι Πειραιώτης όταν απορείς πώς χάνονται οι ξένοι όταν έρχονται στον Πειραιά, αφού όποιον δρόμο και να πάρεις καταλήγεις σε θάλασσα. Είσαι Πειραιώτης όταν δεν καταλαβαίνεις την κόντρα μεταξύ Αθηναίων και Θεσσαλονικιών, κι όταν πάνε να σε μπλέξουν να λες «Εγώ δεν είμαι από την Αθήνα, είμαι από τον Πειραιά. Είσαι Πειραιώτης όταν ανακαλύπτεις τα στέκια της Αθήνας ως πρωτοετής φοιτητής πια, λες κι έχεις έρθει κι εσύ από την επαρχία.

Απάντησε 5 απλές ερωτήσεις και διαπίστωσέ το στην πράξη! Δε φτάνει μόνο να είσαι σωστός, πρέπει να είσαι και γρήγορος!

Διεκδίκησε:


1 πλήρη διετή υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ


2 φιάλες κρασί με συνοδευτική ποικιλία στο Charlotte Café Bistro Bar!

Παίξε το quiz: http://iek-akmi.edu.gr/contest/



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ