2 Μαΐ 2015

Η Λ. Κανέλλη επιτίθεται στον Συριζα για τον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, ήταν καταιγιστική στην ομιλία της στη Βουλή, για τη χρηματοδότηση των 500εκ. δολαρίων, για τον εκσυγχρονισμό 5 αεροσκαφών τύπου P-3B, τα οποία είναι ηλικίας 35 ετών.


Η κ. Κανέλλη επεσήμανε στον βουλευτή κ. Λεοτσάκο του Συριζα, ότι η απόφαση αυτή δεν πέρασε ποτέ από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για την Άμυνα.
Ο βουλευτής του Συριζα θέλοντας να υποβαθμίσει το θέμα ανέφερε πως δεν υπάρχουν 500εκ. δολάρια, και αντεπιτέθηκε λέγοντας, πως με την τοποθέτηση της, η κ. Κανέλλη, υπονομεύει τις δύσκολες διαπραγματεύσεις της χώρας.
Τον λόγο ξαναπήρε η βουλευτής του ΚΚΕ, και αναρωτήθηκε γιατί, για την ερώτηση των 500εκ. δολ. αυτός απαντά με προσωπική επίθεση. Ωστόσο, η ένταση μεταξύ των δύο κορυφώθηκε όταν ο βουλευτής του Συριζα είπε πως "εσείς μας τα προτείνατε". Τότε η κ. Κανέλλη ζήτησε να ανακαλέσει τη δήλωση του, πράγμα το οποίο έκανε ο κ. Λεοτσάκος λέγοντας πως ήταν "σχήμα λόγου".


http://voicenews.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ