30 Νοε 2016

Ακούσαμε το WebRadio StudioDelta και μας άρεσε...

Το WebRadio  𝓢𝓽𝓾𝓭𝓲𝓸𝓓𝒆𝓵𝓽𝓪 «γεννήθηκε» σαν ραδιοφωνική ιδέα, πριν από 5 χρόνια περίπου, μέσα από την ανάγκη να μοιραστούμε την αγάπη μας για την μουσική αλλά και για να διασκεδάσουμε τον κόσμο με καλή ελληνική και διεθνή μουσική.

Παίζουμε τη μουσική που μας αρέσει χωρίς να επηρεαζόμαστε από τις νέες σύγχρονες «μοδάτες» τάσεις που «επιβάλλουν» τα ΜΜΕ για εμπορικούς σκοπούς.
Η θεματολογία των εκπομπών μας μπορεί να μην περιέχει την «καυτή» επικαιρότητα των ΜΜΕ και την καθημερινότητα των celebrities, περιέχει όμως ιστορία και τραγούδια του τόπου μας (εκπομπές «Δημοτική Παράδοση», «Μουσικά Μελτέμια»), παραμύθια για παιδιά (εκπομπή «Ο Καγκούης & η Αυγούλα»), διεθνή μουσική ιστορία (εκπομπή «Μουσικά Απρόοπτα»), διάφορες επίκαιρες θεματικές ενότητες (εκπομπή «Έχω Θέμα»), εκπομπές λόγου και ποίησης (εκπομπές «Τραγούδια & Ιστορίες Αγάπης», «Το Ξύπνημα της Καρδιάς», «Σκόρπιες Σκέψεις», «Νυχτώνει στη Μεγάλη Πολιτεία»), νεανική χιουμοριστική εκπομπή (εκπομπή «Κάνουμε Ρα2φονο»),
πρωινή εκπομπή ποικίλης ύλης («Χαρά στην Πόλη») και τέλος, διασκεδαστικές εκπομπές που ανατρέχουν στις παλιές μουσικές δεκαετίες (εκπομπές «Αφιερωμένο Εξαιρετικά», «Λαϊκό Πάλκο», «Μουσικά Μονοπάτια»).
Το WebRadio  𝓢𝓽𝓾𝓭𝓲𝓸𝓓𝒆𝓵𝓽𝓪 είναι εδώ (www.studiodelta.gr) για να θυμίζει σε όλους το παλιό καλό ραδιόφωνο, να μαθαίνει στους νέους τη σπουδαία μουσική μας ιστορία αλλά και για να  συντροφεύει, άλλοτε νοσταλγικά κι άλλοτε διασκεδαστικά, όλες τις ηλικίες των ακροατών μας.



SHARE THIS

2 σχόλια :

Unknown είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ !!!!!! Keratsini Voice!!!!!!! ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Keratsini Voice ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Γειάσου Δεσποινάκι.

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ