23 Δεκ 2016

ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού – ΑΠΟ Κερατσίνι 0-4!

Χωρίς να συναντήσει αντίσταση το Κερατσίνι ξεπέρασε εκτός έδρας το εμπόδιο της ΑΕ Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού με 4-0
 και συνέχισε την κούρσα του για το κυνήγι του φετινού τίτλου κλείνοντας με τον  πιο ιδανικό τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016 .

Οι ροσονέρι μπήκαν επιθετικά στο παιχνίδι και στο 17’ άνοιξαν το σκορ με πλασέ  του Ψυχογιού , μετά από ωραία μπαλιά του Φούντα.

Στο 19’ οι Κερατσινιώτες ζήτησαν πέναλτι σε  ανατροπή του Φούντα , αλλά ο διαιτητής Κουβέλης έδειξε να συνεχιστεί  το παιχνίδι.

Πριν τελειώσει το ημίχρονο  (44’το Κερατσίνι  διπλασίασε τα τέρματά του με κεφαλιά του Μαναριώτη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ψυχογιού.\

Ο Φούντας στο 60’ανέβασε τον δείκτη του σκορ  με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μάλλη από τον Κοντόπουλο.

Το σκορ έκλεισε στο 69’  ο Ψυχογιός με φοβερό σουτ από πλάγια θέση , διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα .

Οι Κερατσινιώτες δεν σταμάτησαν το σφυροκόπημα , αλλά σε δυο περιπτώσεις στάθηκαν  άτυχοι με τον Φούντα η κεφαλιά του οποίου στο 72’ και η εκτέλεση φάουλ στο 92’ σταμάτησαν στο δοκάρι.

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ / ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡ: Κοντόπουλος, Υφαντίδης Κ., Σκοροβίγκας, Λάμπι, Τζουμανάι, Ξανθάκης, Λαζόπουλος, Αναγνωστάκης, Σατάλογλου, Γκοτζάι, Μαρλαφέκας.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Τσούβαλης, Γκουριώτης (61’ Σφυρογιαννάκης), Καμμένος, Μπατής, Διάκος, Ψυχογιός, Φούντας, Γκιάτης, Μαναριώτης (63’ Βαττής), Μιχαλάς (15’ λ.τρ. Μάλλης), Κουρκούτης.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ