25 Δεκ 2016

Πετυχημένο και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος

Το καθιερωμένο ετήσιο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος πραγματοποιήθηκε φέτος στις 16, 17 & 18 Δεκεμβρίου στο χώρο του Ιδρύματος (οδός Κλεισόβης 18, Πειραιάς).

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το Ίδρυμα και επέλεξε χριστουγεννιάτικα δώρα, ανάμεσα τους ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του «Ποταμιού» κ. Σταύρος Θεοδωράκης καθώς και ο πρώην Βουλευτής στην Α΄ Πειραιά κ. Δημήτρης Καρύδης η Βουλευτής Α’ Πειραιά με το Σύριζα Ελένη Σταματάκη και ο Βουλευτής Α’ Πειραιά με την Νέα Δημοκρατία Κώστας Κατσαφάδος, Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη χαρά βρισκόμαστε και αυτές τις γιορτές στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας. Πρόκειται για ένα Ίδρυμα-κόσμημα για την πόλη του Πειραιά, το οποίο επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο και χρειάζεται τη στήριξη όλων: της κυβέρνησης, των κομμάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των φορέων της πόλης, προκειμένου το έργο αυτό να μεγαλώσει και να ισχυροποιηθεί».

Η Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Πειραιά κυρία Αναστασία Κατσιλιέρη από την πλευρά της, δήλωσε: «Εδώ και επιπλέον 30 χρόνια, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar, με την ευγενική συμμετοχή φίλων δωρητών, χορηγών, του προσωπικού και εθελοντών του Ιδρύματος και αυτές τις μέρες η επαφή με το κοινό να συμμετάσχει στο Χριστουγεννιάτικο bazaar, μας δίνει ελπίδα για το έργο μας, να στηρίζουμε τα παιδιά με κάθε τρόπο. Χρόνια πολλά σε όλους».












Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ