24 Δεκ 2016

Evita | Το θρυλικό μιούζικαλ όλων των εποχών ζωντανεύει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά !

Το πιο γνωστό, το πιο συναρπαστικό, το πιο rock έργο που σπάει τα ταμεία στο εξωτερικό ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικου Θεάτρου Πειραιά στις αρχές του Μαΐου. Ένα διαχρονικό υπερθέαμα, απαράμιλλης αξίας και επιτυχίας στην ιστορία του παγκόσμιου μουσικού θεάτρου με την υπογραφή του διδύμου των μεγάλων επιτυχιών Andrew Lloyd Webber και Tim Rice.

Ένα μιούζικαλ που εξιστορεί την ζωή μιας δυναμικής προσωπικότητας, της Εβίτα Περόν. Μια γυναίκα σύμβολο, μύθος, η «Αγία» ενός ολόκληρου λαού. Το έργο αφηγείται την ιστορία της Eva Peron, γυναίκας του πρώην Αργεντίνου δικτάτορα Juan Peron, από την ταπεινή καταγωγή της μέχρι τον εξαιρετικό πλούτο, τη δύναμη και τη φήμη που την οδήγησε στον τίτλο του πνευματικού ηγέτη του έθνους της.

Με περισσότερα από 20 μεγάλα βραβεία στο ενεργητικό της, καθώς και το βραβείο Oscar στην κινηματογραφική μεταφορά της, το μιούζικαλ Evita περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αξιολάτρευτα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ όπως «Don’t cry for me Argentina», «You must love me» (Oscar καλύτερου τραγουδιού), «On This Night of a Thousand Stars».

Την μοναδική προσωπικότητα της Eva Peron έχουν ερμηνεύσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικοθεατρικής σκηνής όπως η Elaine Paige, η Patti LuPone, η Elena Roger και η Madonna!

Το ρόλο της Εβίτα θα ερμηνεύσει η Νάντια Μπουλέ, η οποία έχει πάρει μέρος σε πολλά διάσημα θεατρικά έργα και μιούζικαλ όπως «Cabaret», «Fame», «Sweet Charity», «Μόλις Χώρισα», ενώ την απόδοση του κειμένου έχει κάνει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Η μουσική διδασκαλία και η διεύθυνση της ορχήστρας ανήκει στον Αλέξιο Πρίφτη και τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Δημήτρης Μαλισσόβας.

Η Evita, η rock opera των Tim Rice και Andrew Lloyd Webber, αναβιώνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε μία ελληνική υπερπαραγωγή με 49 συντελεστές επί σκηνής, για 20 μόνο παραστάσεις!

Η πρεμιέρα αναμένεται για την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, ενώ η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ