7 Ιαν 2017

Άτοκη χρηματοδότηση για εγκατάσταση φυσικού αερίου

Προτάσεις και προσφορές για κεντρικές και αυτόνομες θερμάνσεις με σύνδεση ως και 31 Μαρτίου


Τη λύση της θέρμανσης με φυσικό αέριο προωθεί η εταιρεία παροχής Φυσικό Αέριο Αττικής, κάνοντας προσφορές ώστε να γίνει η επιλογή ελκυστική για τα νοικοκυριά της περιοχής της πρωτεύουσας τώρα τον χειμώνα που πέφτει και... βαρύς σε αρκετές περιοχές.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η αποκοπή από την κεντρική θέρμανση και η εγκατάσταση αυτόνομων συστημάτων θέρμανσης φυσικού αερίου γίνεται πιο εύκολα και πιο άμεσα για τις περιπτώσεις πολυκατοικιών που μέχρι σήμερα αναγκάζονταν να ακολουθήσουν χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες. Συγκεκριμένα, βάσει του νέου νομοθετικού πλαισίου (Ν. 4447/2016), η τοποθέτηση αυτόνομης μονάδας θέρμανσης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας ή η αυτονόμηση διαμερίσματος από την κεντρική ανεξαρτήτως καυσίμου θέρμανση δεν προϋποθέτει προηγούμενη έγκριση ή απόφαση της γενικής συνέλευσης πολυκατοικίας.

Με αυτό τον τρόπο τα νοικοκυριά απαλλάσσονται από διαδικαστικά εμπόδια και αποκτούν πρόσβαση στην πλέον φιλική προς το περιβάλλον μορφή ενέργειας, το φυσικό αέριο, συμβάλλοντας στον περιορισμό του φαινομένου της αιθαλομίχλης και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η σύνδεση γίνεται ακόμα πιο ελκυστική καθώς ενεργοποιείται πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης του κόστους εσωτερικής εγκατάστασης για όλες τις κεντρικές και αυτόνομες θερμάνσεις, ανεξαρτήτως ισχύος. Το ποσό χρηματοδότησης μπορεί να ανέλθει μέχρι το ποσό των €12.300 για κεντρικές θερμάνσεις, ενώ ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η περίοδος που προβλέπει το πρόγραμμα για την αποπληρωμή του χρηματοδοτούμενου ποσού, που είναι 2 ή 3 έτη ανάλογα την περίπτωση. Η προσφορά ισχύει για υπογραφή σύμβασης έως και 31 Μαρτίου 2017.

Συνδυάζοντας μάλιστα και το γεγονός ότι τα τέλη σύνδεσης με το κεντρικό δίκτυο φυσικού αερίου έχουν έκπτωση 100% για όλες τις κατηγορίες πελατών, η λύση της θέρμανσης με φυσικό αέριο είναι, σύμφωνα με την επιχείρηση, η βέλτιστη και ασύγκριτα πιο οικονομική επιλογή για τα νοικοκυριά τον εφετινό χειμώνα.

tovima.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...