6 Ιαν 2017

Στη Σαλαμίνα για την Εορτή των Θεοφανείων αντιπροσωπεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ


Στην Κούλουρη της Σαλαμίνας βρέθηκε για την Ιερή Εορτή των Θεοφανίων αντιπροσωπεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με επικεφαλής το Γενικό Γραμματέα του Κινήματος Γιάννη Μοίρα, τον πολιτευτή της Β’ Εκλογικής Περιφέρειας Πειραιώς Παναγιώτη Γκιόκα, τα στελέχη του γραφείου Σαλαμίνας Νίκο Παύλοζα, Νίκο Τσάπελη, Τάσο και Τζένη Ζαννή, Τασούλα Δαβίου, Θεόδωρο Δημητρούλη και άλλα μέλη των ΑΝ.ΕΛΛ.  Η αντιπροσωπεία του Κινήματος παρακολούθησε τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά και στη συνέχεια, τον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι. Μετά τη λήξη των εκδηλώσεων, συνομίλησε με κατοίκους και προέβη σε άτυπη κομματική συνάντηση για ανασκόπηση των εξελίξεων.

Απευθυνόμενος σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για την καθιερωμένη δήλωση, ο Γενικός Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέφερε: «Χρόνια πολλά στους κατοίκους της Σαλαμίνας την οποία επισκεπτόμαστε και σε όλους τους χριστιανούς και συμπατριώτες. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη και το Άγιο Πνεύμα φώτιση σε όλους, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, κόμματα και πολιτικούς, για να πετύχουμε κάτι καλό και ωφέλιμο για την πατρίδα, την κοινωνία και τα παιδιά μας.» 





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ