4 Ιαν 2017

Κορυδαλλός:Συνεχίζεται η παιδικά παράσταση «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα»

Tην τρίτη της παράσταση με το κλασσικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν "Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα" σε σκηνοθεσία Μπάμπη Κλαλιώτη, δίνει η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, 6.30 μ.μ στην αίθουσα Πλειά-δες» του Πνευματικού Κέντρου.

Μετά την επιτυχία και τα θετικά σχόλια που απέσπασε η παράσταση από μικρούς και μεγάλους, ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου προγραμματίζει και άλλες παραστάσεις σε νέες ημερομηνίες, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν περισσότερα παιδιά.
Σε μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης στα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται σε δομές όμoρων Δήμων, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών Κορυδαλλού συγκεντρώνει στην είσοδο της αίθουσας σχολικά είδη και παιχνίδια.
Η υπόθεση
Ένα παραμύθι με πολύ γέλιο και σοφά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους φίλους. Πρόκειται για έναν βασιλιά, που το πάθος του για υλικά αγαθά, αλλά και για πανάκριβα και όμορφα ρούχα, τον έχει κάνει να μην ενδιαφέρεται για τον λαό του και να τον παραμελεί.&




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ