25 Ιαν 2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Μέσα σε μια χαρούμενη και οικογενειακή ατμόσφαιρα, η Εταιρεία Τεχνών Επιστήμης και Πολιτισμού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με την παρουσία πολλών και εκλεκτών καλεσμένων.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στις 21 Δεκεμβρίου. Η πρόεδρος του συλλόγου, κ. Βασιλική Κοκκίνου, αφού σύστησε τα μέλη του νέου Δ.Σ., αναφέρθηκε στους σκοπούς και στο πολιτιστικό έργο της εταιρείας. Η παιδική χορωδία των Καλλιτεχνημάτων χάρισε όμορφες στιγμές στους παρευρισκόμενους με εορταστικά τραγούδια, κάτω από την καθοδήγηση της κ. Μαρίας Μιχαλοπούλου.

Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος της Ε.Τ.Ε.Π.Κ., κ. Λευτέρης Λαζαρίζης αναφέρθηκε στους ήρωες του Παπαδιαμάντη που έχουν σχέση με τις άγιες αυτές ημέρες και απήγγειλε ανάλογους στίχους ποιητών μας. Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Ιουστίνος του Ι. Ναού του Αγίου Γεωργίου. Μεταξύ των παρευρισκομένων, ήταν η κ. Γιώτα Περδίκη, αντιδήμαρχος καθαριότητας-Ανακύκλωσης-Πρασίνου, η κ. Ελένη Καπουσίζογλου, αντιδήμαρχος οικονομικών, ο κ. Ζαχαρίας Ζούπης επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ‘’Αναγέννηση’’ ο κος Λάλος Κανέλλος πρώην βουλευτής β Πειραιώς ο κ. Νικόλαος Ανδρείος καθηγητής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Κύπρου, o Πανεπιστημιακός κ. Νίκος Ζάβρας, καθώς και πολλοί άλλοι καθηγητές και άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων.

Μαρία Μπριλήhttp://www.fonipeiraioton.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ