26 Ιαν 2017

Ο Παντελής Θαλασσινός στο Kremlino

Ο ερμηνευτής επιστρέφει στη γενέτειρα πόλη του, τον Πειραιά, για δύο εμφανίσεις με ακουστικό ήχο και «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε»

Οι πειραιώτες φίλοι του Παντελή Θαλασσινού δεν χρειάζεται πλέον να ξενιτεύονται για να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Ο ερμηνευτής, που ξεκίνησε την πορεία του από τον Πειραιά, θα εμφανιστεί τον Φεβρουάριο για δύο Παρασκευές στο Kremlino, τον νέο πολυχώρο τέχνης-μουσική σκηνή για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με παλιά και νέα τραγούδια του, με ακουστικό ήχο και μελωδική διάθεση.

Ανάμεσα στα τραγούδια που θα ερμηνεύσει είναι τα πασίγνωστα «Εισιτήριο στην τσέπη σου», «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανάθεμα σε», «Τα Σμυρναίικα τραγούδια» «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», « Κράτα για το τέλος» καθώς και άλλα λιγότερο γνωστά από τις πιο πρόσφατες δουλειές του «Να ΄ταν ο Πόλεμος χορός» και «Με δυο ρολόγια».

Το τραγουδιστή θα πλαισιώνουν οι φίλοι του μουσικοί Πέτρος Βαρθακούρης (κοντραμπάσο), Σωτήρης Μαργώνης (βιολί), Λευτέρης Χαβουτσάς (κλασική κιθάρα), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), και οι ηχολήπτες Γιώργος Καρυώτη και Ευτύχιος Γιαννακούρας.

Opening act: Καλλιτενική Κολεκτίβα Πλέγμα

Ο Παντελής Θαλασσινού στο Kremlino, Καραίσκου 119, Πειραιάς, τηλ. 210 41 0010, https://www.facebook.com/kremlinostage, Παρασκευές 17 και 24 Φεβρουαρίου, ώρα 23:00. Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12 ευρώ με μπύρα ή κρασι, φοιτητικό εισιτήριο /ανέργων 10 ευρώ, ελάχιστη κατανάλωση : 25 ευρώ σε τραπέζι. Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, τηλ. 11876, καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ