10 Ιαν 2017

Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας από τον Δήμο Κορυδαλλού και τη Skywalker

H γνωριμία των συμμετεχόντων με την Κοινωνική Οικονομία και η παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, είναι ο στόχος του
προγράμματος «7ο Μονοπάτι Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας» που διοργανώνει το skywalker.gr με την υποστήριξη του Δήμου Κορυδαλλού, το οποίο θα διεξαχθεί 16 έως 20 Ιανουαρίου 2017, 10:00 έως 16:00.
Στόχος του προγράμματος είναι μέσα από εκπαίδευση και βιωματικά εργαστήρια, να προσεγγίσουν τις βασικές αρχές και αξίες της κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, να γνωρίσουν το ελληνικό και διεθνές οικοσύστημα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και να κατανοήσουν τις μεθόδους, τα εργαλεία, το νομικό, το φορολογικό και το χρηματοδοτικό πλαίσιο στην παραγωγή και διάθεση κοινωνικών αγαθών και υπηρεσιών μέσα από συλλογική κοινωνική δράση.



Παράλληλα, θα εξετάσουν και τη συμβατότητά τους με τις ανάγκες και τις δυνατότητες που αφορούν στο «Κοινωνικώς Επιχειρείν» .
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν έως 25 άτομα και η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση. Λόγω της δομής του προγράμματος, προϋπόθεση για την ένταξη στο 7ο Μονοπάτι είναι η παρακολούθηση ολόκληρου του σεμιναρίου και όχι τμήματος αυτού. Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει η Career Design, ενώ οι καταξιωμένοι εισηγητές των Μονοπατιών συμμετέχουν εθελοντικά.
Για περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.footstep.gr από τις 9 έως τις 13 Ιανουαρίου 2017 ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-4990410 κα Ελένη Λιντζαροπούλου.
Τόπος διεξαγωγής: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη», Γρηγορίου Λαμπράκη και Καρυταίνης 4.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ