24 Φεβ 2017

Εθελοντές εκπαιδευτικοί για 2ο ΣΔΕ Κορυδαλλού και για ανοιχτό σχολείο μεταναστών Πειραιά

Σε συνέχεια των προσπαθειών που κάνουμε για την ίδρυση Λυκείου και εξεταστικού κέντρου για τους κρατούμενους στον χώρο των φυλακών σε συνεργασία με το 2ο Σ.Δ.Ε. Κορυδαλλού «Γιώργος Ζουγανέλης» και προκειμένου οι φετινοί υποψήφιοι να έχουν την απαραίτητη διδακτική υποστήριξη ώστε να συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, έχει εξασφαλιστεί άδεια από τη Διεύθυνση των Φυλακών προκειμένου εθελοντές εκπαιδευτικοί του Δημοσίου να προσφέρουν μαθήματα στον χώρο του σχολείου του 2ου Σ.Δ.Ε. κατά τις πρωινές ώρες ή στο διάστημα 3.00-5.00 μ.μ. Παρακαλούνται όσοι Φιλόλογοι, Φυσικοί ή Μαθηματικοί μπορούν να βοηθήσουν να απευθυνθούν στην Διευθύντρια του 2ου Σ.Δ.Ε. κ. Κούτουλα Παγώνα στο τηλέφωνο του σχολείου 210-4963972 (καθημερινά 09:00-14:00).

Επιπλέον το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά έχει μεγάλη ανάγκη για εθελοντές εκπαιδευτικούς προκειμένου να διδάξουν ελληνικά σε μετανάστες και πρόσφυγες που διαμένουν στα κέντρα φιλοξενίας του Πειραιά. Όσοι συνάδελφοι μπορούν να διαθέσουν ένα τρίωρο κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή Τετάρτη παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τη κα Μωραϊτίνη Σεβαστή στα τηλέφωνα 210-4200917 και 6975426346 ή να στείλουν email στο info@asmpir.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις σχετικές επιστολές προς την Β΄ ΕΛΜΕ Πειραιά από το 2ο Σ.Δ.Ε. Κορυδαλλού και από το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά που επισυνάπτονται.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...