1 Φεβ 2017

Πειραιάς: Ερευνες για το δολοφόνο του 48χρονου

Άκαρπες παραμένουν, μέχρι τώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας του 48χρονου
υπαλλήλου του Δήμου Πειραιά, που βρέθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 30/1, νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, στο τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Αλκιβιάδου 208.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από συγγενείς του, που τον αναζήτησαν καθώς μέσα στο σαββατοκύριακο δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Όταν διαπίστωσαν πως και τη Δευτέρα δεν είχε πάει στη δουλειά του τότε ανησύχησαν ακόμα περισσότερο και το μεσημέρι αυτής της μέρας έφτασαν μαζί με κλειδαρά στο διαμέρισμα της οδού Αλκιβιάδου.

Άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος, αντίκρισαν τον 48χρονο νεκρό κι αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που έχουν δημοσιευτεί στο protothema.gr ο άτυχος άνδρας βρέθηκε γυμνός και ήταν χτυπημένος πιθανόν από μεταλλικό αντικείμενο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Από το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης της πόρτας του διαμερίσματος και άλλα ίχνη διάρρηξης οι έρευνες στράφηκαν σε πρώτη φάση στο φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών κάνει το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ