9 Φεβ 2017

Ο Μητσοτάκης στον Πειραιά και τον Κορυδαλλό – ΦΩΤΟ

Δύο μέρες πριν ξεκινήσει το ταξίδι του στην Ισπανία και τη Γερμανία ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα τον Πειραιά με προφανείς συμβολισμούς για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ανάγκη επενδύσεων που θα φέρουν νέες δουλειές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μετέβη στο εργοτάξιο του Μετρό και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το βιομηχανικό – επιχειρηματικό πάρκο Σχιστού, όπου θα συναντηθεί με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εντός του πάρκου.





«Μόλις επισκέφθηκα το εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Δημ. Θεάτρου. Ένα σημαντικό έργο που θα αλλάξει τον Πειραιά», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.



Η ΝΔ θεωρεί ότι το λιμάνι του Πειραιά μετά και την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης του μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για τη ναυτιλία, τις θαλάσσιες μεταφορές, την κρουαζιέρα και μια σειρά άλλες οικονομικές δραστηριότητες ενώ τα κέρδη μπορούν να λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά.



Ο Πειραιάς πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε γέφυρα και κεντρική πύλη εισόδου στη διαδρομή μεταξύ Ανατολής και Δύσης, με οφέλη για την εθνική οικονομία που δύσκολα μπορούν να υπολογιστούν και αυτήν τη νέα πραγματικότητα σε συνδυασμό με την ανάγκη και νέων επενδύσεων θέλει να τονίσει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Όμως εκτός από το κομμάτι των επενδύσεων και της επιχειρηματικότητας η αυριανή περιοδεία συνεχίζει και την υλοποίηση της στρατηγικής του κυρίου Μητσοτάκη για απευθείας επαφή και συζήτηση με τους πολίτες.

Έτσι, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το εμπορικό κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, όπου θα συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης προκειμένου να ακούσει από κείνους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να έχει μια γνώση από πρώτο χέρι για όλα τα θέματα της περιοχής.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ