2 Μαρ 2017

Με το ίδιο όπλο οι επιθέσεις στους δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά

Το ίδιο όπλο χρησιμοποιήθηκε στις αιματηρές επιθέσεις κατά των δύο οδηγών ταξί στην Κηφισιά, όπως επιβεβαίωσε η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για ένα μετασκευασμένο 22άρι πιστόλι.

Η Αστυνομία από χθες εξέταζε το ενδεχόμενο πίσω από τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί, αλλά και από την απόπειρα κατά του 32χρονου συναδέλφου του στις αρχές Φεβρουαρίου, να βρίσκεται ο ίδιος άνθρωπος.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, αλλά και στοιχεία που συλλέγουν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο δράστης είναι γύρω στα 30, πιθανότατα Έλληνας. Το γεγονός ότι δεν λήστεψε τους οδηγούς ταξί ενισχύει την εκτίμηση των αρχών ότι πρόκειται για μανιακό δολοφόνο.

Όπως ανέφερε ο 32χρονος, ο άγνωστος δράστης επιβιβάστηκε στο ταξί στη Νέα Ερυθραία με προορισμό την οδό Χαριλάου Τρικούπη, στην Κηφισιά. Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, ενώ βρισκόταν στην οδό Μαυρομιχάλη, ένιωσε ένα κάψιμο στο κεφάλι του και ζήτησε από τον επιβάτη να τραβήξει το χειρόφρενο, γιατί έχανε τις αισθήσεις του. Ο δράστης, αφού τράβηξε το χειρόφρενο, πήρε τα κλειδιά του ταξί και εξαφανίστηκε, ενώ ο οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε δεχθεί τρεις σφαίρες στο πίσω μέρος του λαιμού του.

Πολύ κοντά στο σημείο όπου ο δράστης πυροβόλησε τον 32χρονο βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος οδηγός ταξί, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ