10 Μαρ 2017

Πως να βλέπεις δωρεάν ταινίες και σειρές μέσω του raspberry pi 3 model b !

Έχετε βαρεθεί να κατεβάζετε ταινίες και σειρές;
Οκ για τα videoclubs δεν το συζητάμε καν , αν και υπάρχουν ακόμη κάποιοι ρομάντικοι ! Σας έχουμε την λύση λοιπόν..... και αυτή είναι το raspberry pi 3 model b!


Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια τηλεόραση νέας γενιάς και όχι απαραίτητα smart , απλώς να έχει υποδοχή hdmi, ασύρματο ή ενσύρματο ίντερνετ  και φυσικά το raspberry pi 3 model b. Με ένα καλώδιο  hdmi το συνδέετε στην τηλεόραση και τέλος,  μέσω του προγράμματος kodi που διαθέτει το raspberry βλέπετε κατευθείαν ονλαιν σειρές και ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους χωρίς να κατεβάζετε τίποτα!

Στην ουσία το raspberry pi 3 model b είναι ένας μικρός υπολογιστής σε μέγεθος τηλεφώνου ο οποίος έχει άπειρες δυνατότητες αρκεί κάποιος να ασχοληθεί. Όλα τα software τα περνάμε στο raspberry μέσω μιας sd card .

Το raspberry pi 3 model b κυκλοφορεί σε διάφορες εκδόσεις αλλά εγώ θα σας πρότεινα την complete! Άς περάσουμε τώρα στα πιο σημαντικά που είναι φυσικά η τιμή.  Λοιπόν στην Ελλάδα θα  βρείτε το πλήρες πακέτο περίπου στα 90 ευρώ ενώ στο εξωτερικό περίπου 65 ευρώ και μάλιστα την πιο προηγμένη έκδοση από αυτήν  που πουλάνε στην Ελλάδα.  Η καλύτερη τιμή που βρήκαμε είναι αυτή... Αγόρασε το!




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ