19 Απρ 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης η συναυλία – αφιέρωμα στο συνθέτη Μανώλη Υφαντή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης η συναυλία – αφιέρωμα στο έργο και την καλλιτεχνική παρουσία του συνθέτη Μανώλη Υφαντή που διοργάνωσε το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά.

Ο πειραιώτης συνθέτης και πιανίστας πλαισιωμένος από μια ομάδα μουσικών και τραγουδιστών παρουσίασε στο κοινό ένα πρόγραμμα αποτελούμενο από σημαντικές στιγμές της δημιουργικής του πορείας αλλά και από έργα σύγχρονων ελλήνων δημιουργών, στήνοντας γέφυρες μεταξύ διαφορετικών μουσικών παραδόσεων και αποδεικνύοντας ότι η μουσική είναι μια και αδιαίρετη.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι Μαρία Αγγελίδου και Γιάννης Λάδης (τραγούδι), Σταυρούλα Μεντή (βιολί), Γιώργος Μπαϊρακτάρης (μπάσο).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής κ. Θοδωρής Δρίτσας, ο κ. Βύρων Πολύδωρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης, οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού κ.κ. Ηλίας Υφαντής, Αντώνης Γλύκας, Γιάννης Γκαιτατζής, Γιώργος Κωττάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ