19 Μαΐ 2017

Μόδα και λάμψη στο Open Mall Piraeus

Εντυπωσιακό Fashion Show διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 8.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, στα πλαίσια της συμμετοχής του ΕΣΠ στις «Ημέρες Θάλασσας 2017» και των συνεχών προσπαθειών του για την τόνωση και προβολή της πειραϊκής αγοράς.

Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά» και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία «Avalon Web and Media», τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας θα παρουσιάσουν τις πιο σημαντικές τάσεις της νέας σεζόν στα γυναικεία και ανδρικά ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ.
Καλούμε τους φίλους καταναλωτές σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά μόδας και λάμψης στον Πειραιά, σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό fashion show, όπου μπορούν να απολαύσουν τις νέες προτάσεις των πειραϊκών επιχειρήσεων για την καλοκαιρινή κολεξιόν και να πάρουν ιδέες για τις επόμενες αγορές τους.

- See more at: http://www.portnet.gr/eidiseis-peiraia/10063-moda-kai-lampsi-sto-open-mall-piraeus.html#sthash.C3dfxBh1.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...