14 Ιουν 2017

Κορυδαλλός: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δωρεάν σπιρομετρικός έλεγχος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού, η Ημέρα Ενημέρωσης για την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία.
Περισσότεροι από 80 συμμετέχοντες, αφού υποβλήθηκαν σε δωρεάν σπιρομετρικό έλεγχο, είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν τα αποτελέσματα του, ατομικά, με ειδικό ιατρό Πνευμονολόγο, λαμβάνοντας τις κατάλληλες συμβουλές κι οδηγίες σχετικά με την κατάσταση της αναπνευστικής τους λειτουργίας .
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελευθερία Κωτσίδου, αφού ευχαρίστησε για την εθελοντική τους προσφορά, τους ειδικούς ιατρούς πνευμονολόγους κ. Ισαακίδη και κ. Χρυσανθίδη - ο οποίος επωμίσθηκε και το κύριο βάρος της ενημέρωσης – επεσήμανε, ότι η ανταπόκριση που βρήκε για άλλη μια φορά- καθώς είναι η τρίτη χρονιά που επαναλαμ-βάνεται - η δράση ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης για την Χρόνια Αποφρακτική Πνευ-μονοπάθεια, είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντική για την συνέχιση της προσπάθειας που κάνει ο Δήμος Κορυδαλλού στο τομέα της πρόληψης, της αγωγής και προαγωγής της υγείας των κατοίκων της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...