14 Ιουλ 2017

Σήμερα το βράδυ το Ρεμπέτικο επιστρέφει στην Δραπετσώνα

Με τη συναυλία των «παιδιών του Πειραιά», ενός λαϊκού-ρεμπέτικου συγκροτήματος που γεννήθηκε το 2011 σε ένα εμβληματικό ταβερνάκι στα Ταμπούρια, συνεχίζονται απόψε - Παρασκευή 14 Ιουλίου- στις 21.30 με ελεύθερη είσοδο, οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας «Λιπάσματα 2017-Φεστιβάλ στη θάλασσα».
Τα «παιδιά του Πειραιά» θα ερμηνεύσουν μια σειρά από τραγούδια-θησαυρούς της ελληνικής μουσικής που όλοι, λίγο ως πολύ, έχουμε σιγοτραγουδήσει.


Τα «παιδιά του Πειραιά», έχουν καταφέρει να κερδίσουν με το τραγούδι και το παίξιμό τους, όχι μόνο το πειραϊκό κοινό, που σπεύδει κάθε τόσο να κλείσει τραπέζι στο «Μουσικοθεραπευτήριο» για να τα ακούσει, αλλά και το ευρύτερο κοινό. Έχουν εμφανισθεί, με μεγάλη επιτυχία, σε ποικίλες εκδηλώσεις, αποσπώντας πλήθος θετικών σχολίων. Στο διαδίκτυο, τέλος, μπορεί κανείς να ακούσει και να δει ένα μικρό μόνο δείγμα από τη δουλειά τους.
Χαρακτηριστική είναι η συναυλία τους, τον Αύγουστο του 2013, στο προαύλιο του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, όπου, κυριολεκτικά, αποθεώθηκαν από τους παρισταμένους.
Τα «παιδιά του Πειραιά», αποτελούνται από τους (με αλφαβητική σειρά):
Δαλέζιο Βαγγέλη (μπουζούκι)
Καραχούτη Τάκη (κιθάρα)
Κονδύλη Καλλιόπη (τραγούδι)
Παπαδάμη Δημήτρη (ακορντεόν)
Πετρίδη Αβραάμ (κρουστά-τραγούδι)
Πετρίδη Νίκο (φωνητικά-τραγούδι)
Ταμπάκη Κώστα (τραγούδι)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ