31 Μαΐ 2013

Απάντηση της κλινικής Κανακίδη στη καταγγελία των εργατικών σωματείων



Απαντήσεις έδωσε η διευθύντρια της κλινικής Κανακίδη, κ. Κανακίδου Πάντου Αντωνία μέσω του keratsinivoice σχετικά με τη καταγγελία των εργατικών σωματείων…




Σχετικά με την αναρτηθείσα στο blog σας καταγγελία εργατικών σωματείων περί της «αναλγησίας» και «βαρβαρότητας» της Κλινικής Κανακίδη και προς αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα.
Είμαστε Ιδιωτική Κλινική, που ιδρύθηκε το 1965 και από τότε μέχρι σήμερα προσφέρει υπηρεσίες υγείας στους πολίτες του Κερατσινίου και της ευρύτερης περιοχής. Η Κλινική μας έχει εδραιώσει την καλή φήμη της όχι μόνο στην ποιότητα της περίθαλψης, αλλά και το ενδιαφέρον προς ένα έκαστο των νοσηλευομένων.
Η ασθενής για την οποία ξαφνικά κόπτονται, για τους δικούς τους λόγους, τα καταγγέλλοντα εργατικά σωματεία, εισήχθη στην Κλινική Κανακίδη την 4/5/2011 και από τότε μέχρι σήμερα περιθάλπεται σε μονόκλινο δωμάτιο και σύμφωνα με τους κανόνες της ιατρικής επιστήμης, παρότι δεν έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ για την εκ του νόμου προβλεπόμενη συμμετοχή στα νοσήλια, γεγονός που ομολογούν τα σωματεία.
Διευκρινίζουμε ότι μετά από προσωπικές ενέργειες της Διευθύντριας της Κλινικής επετεύχθη παράταση του βιβλιαρίου υγείας της και κάλυψης των νοσηλίων της ασθενούς από τον ΕΟΠΥΥ.
Τέλος, ως προς το θέμα του ηλεκτρικού κρεβατιού, υπήρξε πράγματι προ ημερών μία βλάβη εξαιτίας κακού χειρισμού της ασθενούς, που σε καμιά περίπτωση δεν κρατά την ασθενή σε όρθια θέση, όπως ψευδώς ισχυρίζονται, γιατί βεβαίως κανείς δεν έχει έρθει στην Κλινική. Ο αρμόδιος τεχνικός επιλήφθηκε αμέσως, πλην όμως η βλάβη αφορά ένα ηλεκτρονικό τμήμα και δεν ήταν δυνατή η άμεση αποκατάσταση. Δεδομένου του προβλήματος υγείας της συγκεκριμένης ασθενούς η μετακίνησή της από το μονόκλινο δωμάτιο σε άλλο με περισσότερα άτομα δεν κρίθηκε σκόπιμη.
Είναι λυπηρό, που αντί να εκτιμηθεί από το συγγενικό περιβάλλον της ασθενούς ότι η Κλινική μας συνεχίζει να παρέχει με ανθρωπιά τις υπηρεσίες υγείας ενώ υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα, αποτάθηκε στα εργατικά σωματεία. Είναι όμως ακόμη πιο λυπηρό, που τα σωματεία εκτόξευσαν αβασάνιστα κατά της κλινικής μας τους παραπάνω ψευδείς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, για να εξυπηρετήσουν άλλες σκοπιμότητες.

Η Διεύθυνση της Κλινικής Κανακιδη
Κανακιδου Παντου Αντωνια 


ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
Γ.ΚΑΝΑΚΙΔΗ ΕΠΕ


Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ











Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ