22 Ιουλ 2014

Διαφώνησαν Σαμαράς – Μώραλης για την πώληση του ΟΛΠ

Συνάντηση με τον νέο δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη είχε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Σαμαράς. Η συνάντηση
πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, έπειτα από επιστολή που είχε λάβει από τον κ. Μώραλη. 
Στο τραπέζι τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το λιμάνι και τον δήμο, όπως είναι οι προοπτικές ανάπτυξης, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η τόνωση της ναυτιλίας αλλά και η παραμονή των δικαστηρίων στον χώρο που βρίσκονται σήμερα.
Ωστόσο, διαπιστώθηκε πως οι δύο πλευρές διαφωνούν σε ότι έχει να κάνει με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού, με τον κ. Μώραλη να τονίζει πως θα πρέπει να υπάρξει ένα έσοδο του δήμου από τη λειτουργία του λιμένα.
Άλλωστε, προεκλογικά ο νέος δήμαρχος Πειραιά, ήταν κατηγορηματικός σε ότι έχει να κάνει με το θέμα πώλησης του ΟΛΠ, καθώς πολλές ήταν οι φορές που τονίστηκε ότι το λιμάνι δεν θα πωληθεί.
Ο κ. Μώραλης χαρακτήρισε τη συνάντηση πολύ εποικοδομητική και τόνισε πως αποφασίστηκε να υπάρχει μια συνεχής πλέον συνεργασία της κυβέρνησης με τον δήμο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.


Πάρε μέρος στην μεγάλη κλήρωση του Keratsinivoice και του Femme-Fatale.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ